Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #120 over Loki Season 2, de DCEU shitshow en Force Ghosts

06/08/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zondag. Koffietijd! En dus ook tijd voor Nerd Culture aflevering 120. Leip. Met onder andere Loki Season 2, DC die z’n stuff nog steeds niet op een rijtje heeft, en nog veel meer!

Koos die doorgaans alle afleveringen publiceert is op vakantie, dus aanvankelijk had niemand dit natuurlijk opgepakt. Maar gelukkig zijn jullie scherp, houden jullie ons scherp, en zit Jelle dit stukje nu te typen. Met een kop hipsterige pour-over koffie en ChatGPT in een van zijn vele browser tabjes, want “ain’t nobody got time for that”. Dus fijn weekend, de rest komt uit de koker van AI… scary!

Ontrafelen van de Duisternis: De Intrigerende Wereld van de Loki Season 2 Trailer

Stap binnen in het Marvel Cinematic Universe terwijl we de nieuwste sensatie bespreken – de opwindende trailer van de Disney+ serie “Loki”. Samen met onze luisteraars pluizen we de schaduwrijke esthetiek, intrigerende dialogen en verborgen aanwijzingen uit om te achterhalen welke knotsgekke avonturen de God van Chaos voor ons in petto heeft. Een diepgaande analyse die je niet wilt missen!

DC’s Onzekere Pad: Een Blik op het Verrassende DCEU Landschap

Duik in de grillige wateren van het DC Extended Universe (DCEU) terwijl we de complexiteit van dit filmische universum onder de loep nemen. Van wisselende acteurs tot verschuivende regiestijlen, we verkennen de uitdagingen die DC en Warner Bros. tegenkomen bij het smeden van een coherente weg naar succes. Een fascinerende discussie over hoe het DCEU probeert te navigeren door de stormachtige zeeën van superheldenfilms.

Mystieke Gidsen: De Betoverende Wereld van Star Wars Force Ghosts

Betreed de spirituele dimensie van Star Wars terwijl we ons verdiepen in het mysterie van Force Ghosts. Of nouja, verdiepen.. de presentatoren vragen zich kort af hoe dit werkt. (Hoiii, hier is Jelle weer, die AI stuff is echt om te kotsen, right?)

We hebben het ook nog even over dingen die niet Marvel, DC of Star Wars zijn hoor, wees gerust. Wat dacht je van de stakingen, de flop die The Haunted Mansion lijkt te gaan worden, de domheid achter “Saw Patrol” en EXPENDABLES 4 YEAHHHHH.

Ik schrijf leuker dan AI toch? Toch? Je hoorde het me oplezen? Had je dat bij die AI alinea’s? Nee ;)
Anyways, enjoy de aflevering boissssss!

Support Nerd Culture via Podcasting 2.0 apps

Brievenmaandag is tegenwoordig ook als podcast te beluisteren en daarmee maken we ook gelijk de overstap naar Podcasting 2.0 en het value4value systeem. Fountain.fm is een voorbeeld van een podcasting 2.0 player en een player die we zelf ook gebruiken. Via deze app verdien je Bitcoin (sats) door naar podcasts te luisteren en diezelfde sats kun je, mits je dat wil, ook weer gebruiken om jouw favoriete podcasts te supporten/boosten. Bij deze ‘boosts’ kun je ook een berichtje plaatsen, deze berichten gaan we in de toekomst oplezen ter vervanging van de reviews. Dus deel een leuke anekdote, stel een vraag/dilemma of drop een tip of shoutout. Als je toch al podcasts luistert, waarom geen sats ontvangen while doing it? Check het!

Download hier de iOS versie en hier de Android versie!

Geen fan van Fountain? Check deze andere Podcasting 2.0 certified apps: Breez – Sphinx – Podstation – Curiocaster

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch