Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #11 over He-Man, Knives Out 2 en Mission Impossible 7

16/05/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe week betekent een nieuwe Nerd Culture. Zo doen we dat Gamekings, exact zoals je van ons gewend bent. En deze week hebben onze vaste hosts Jelle en Koos al het nieuws vanuit de Nerd wereld voor je klaar staan. De mannen gaan het deze week onder andere hebben over de door Netflix gemaakte animatie He-Man (wat uiteraard een vervolg is op de uit 1983 stammende serie). Ook het vervolg op Knives Out begint met een aantal acteurs vaste vormen aan nemen én de stunts in Mission Impossible worden behoorlijk gevaarlijk… En dat is nog maar een topje van de ijsberg.

Nerd Culture en het vervolg van He-Man

Een animatie serie uit de jaren ’80 die je wellicht nog niet kent is He-Man. Regisseur Kevin Smith gaat een vervolg maken op de serie uit 1983, met een volwassen insteek. De animatieserie uit de jaren ’80 krijgt zo in de tegenwoordige tijd een nieuwe look, met dezelfde tekenstijl. De studio achter Castlevania krijgt de primeur om deze serie opnieuw tot leven te wekken. De serie is overigens een direct vervolg op de serie zoals hij in ’83 is geëindigd. De échte fans kunnen dus binnenkort hun Netflix in alle lust hun hart ophalen. The Power komt terug, net als je favo nerd hosts in Nerd Culture over He-Man en meer.

Knives Out 2 krijgt vorm

En zijn een aantal behoorlijk acterende powerhouses aan Knives Out toegevoegd. O.a Janelle Monae, Edward Norton én Dave Bautista gaan in deze film een rol voor hun rekening nemen. Hoe je het ook wend of keert: deze film wordt op acteergebied in ieder geval een film om rekening mee te houden. Verder is bekendgemaakt dat de film in Griekenland wordt opgenomen en dat ook Daniel Craig terugkomt om zijn rol als Benoit Blanc opnieuw te vertolken. De hype is dus zeker real, zoals Koos en Jelle in deze nieuwe Nerd Culture met je gaan bespreken. Daarnaast hebben de mannen nieuws over Mission Impossible en gaan ze behoorlijk los over de toekomstige content van Star Wars. Veel plezier met deze nieuwe aflevering van Nerd Culture. 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch