Menu Premium
Loading...

NBA2K21 Let’s Play – ‘Gadverdamme wat ziet dit er vies wreed uit’

02/12/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als er één genre aan games is waar je JJ altijd wakker voor kunt maken, dan is dat het sportgenre wel. En aangezien van de meeste sportgames een PS5 versie verschijnt, leek het JJ een goed idee om te kijken naar de nieuwste NBA game op een spiksplinternieuwe console. Merkt JJ het verschil tussen current- en next-gen? Hij laat het je zien in deze NBA2K21 Let’s Play.

Vernieuwingen op next-gen

De nieuwste versie van NBA2K21 is niet zomaar een kleine update van het origineel. Nee, NBA2K21 is “rebuilt from the ground up” voor de Xbox Series X en de PS5. Zo heeft de game een aantal fraaie grafische veranderingen vergeleken met zijn broer op de PS4 en de Xbox One. Zo bevat de Next-Gen versie geupdate lichten, textures, physics en nieuwe animaties. Kortom, NBA2K21 op de next-gen consoles zou hierdoor een totaal nieuwe ervaring moeten opleveren dan zijn broertje (of is het een zusje?) op de PS4 en Xbox One.

Een serie omgeven door lichte controversie

De NBA2K franchise heeft over de afgelopen paar jaar redelijk wat te verduren gehad, en laten we eerlijk zijn… dit was van uit ons standpunt niet onterecht. de afgelopen twee jaar kreeg de serie kritiek vanwege de ‘ lootboxes’  in hun Ultimate Team mode. Je kon zelfs slot machines gebruiken om meer Virtual Currency te verkrijgen. Dit heeft voor sommige mensen een zure nasmaak gegeven aan de NBA2K serie. Terwijl het qua gameplay gewoon Nu de beste sportserie van de afgelopen jaren is. JJ wil in deze Let’s Play niet naar de VC-stuff kijken. Dat weten we nu wel. Het gaat er nu om of deze serie op de next-gen het best uit de verf komt, of dat je gewoon de huidige editie kunt blijven spelen? JJ gaat het laten zien in de NBA2K21 Let’s Play. Natuurlijk met de Los Angeles Clippers, zijn favoriete team.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch