Menu Premium
Loading...

NBA 2K21 Review – Kopen, budgetbak of slopen?

09/09/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

En of we kunnen dribbelen… want hier op de redactie dribbelen we van game naar game. Maar als we het echt over een ‘high tier mechanical’ basketbal game hebben dan weten we het allemaal om welke game het gaat. NBA 2K. Elk jaar komt er een nieuw deel uit van de beste basketbal franchise ooit gemaakt. En deze week viel het nieuwste deel in de serie op de virtuele deurmat. Hoogste tijd voor JJ om de driepunters en dunks aaneen te rijgen in deze game en aan de slag te gaan voor de NBA 2K21 review. En we hebben het hier over de current gen editie. Want er komt ook een editie van NBA 2K21 voor de PS5 en de Xbox Series S en X.

Is gameplay NBA 2K21 goed genoeg om op te wegen tegen de ‘VC-terreur’?

Wat heeft JJ dit keer te melden over de game? Het zit er erg dik in dat hij gaat zeggen dat dit opnieuw, voor het zoveelste jaar op rij, de beste basketbal simulatie op de markt is. Maar biedt de game genoeg vernieuwing om meer te zijn dan een ‘verkapte update van spelers en shirts’? Iets waar alle sportgames vandaag de dag last van hebben. En hoe zit het met de door JJ verfoeide microtransacties? In het geval van NBA 2K21 de VC. Verpest dat veel van de fun voor hem of valt er mee te leven? En ook dit is iets waar bijna alle sportgames last van hebben.

Treurig nieuws rondom legende Kobe

Een van de favo basketballers van de redactie is helaas niet meer. Het is treurig nieuws dat legende Kobe Bryant eerder overleed samen met zijn dochter in een helikopter crash. … Hopelijk weet 2K Sports de spirit van deze legende goed in de game te verwerken. Dat zou een mooi eerbetoon zijn. In ieder geval zit onze eigen basketbal-fan JJ klaar voor zijn jaarlijkse review. Is er met deze NBA 2K21 een gruwelijke driepunter of knalharde dunk gescoord of is het meer een airball…

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch