Menu Premium
Loading...

NBA 2K22 Review – Kopen, budgetbak of slopen?

22/09/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

2022 komt er bijna aan. Dat betekent natuurlijk dat de nieuwe sport games uitkomen voor dat jaar. Daarom hebben we het vandaag de review van een gloednieuwe NBA game voor je. En niet zo maar een. Want het is niks minder dan de 2022 editie van NBA2K22. En iedereen weet dat dit de mooiste en beste sports game op de markt is. Zoals elk jaar heeft JJ NBA 2K22 gespeeld en gaat hij jou er alles over vertellen. Hoe zijn de graphics? Hoe is de gameplay? Brengt de game wat nieuws? Hoe zit het met de micro transactions? Hoe speelt het op de PS5? Moet je het kopen of is het toch wat meer voor de budgetbak? Dit en nog veel meer gaat hij je vertellen in de review van NBA 2K22.

Brengt NBA 2K22 genoeg vernieuwing?

NBA 2K21 was vorig jaar de eerste sportgame die volledig voor de PS5 en Xbox Series X|S was geoptimaliseerd. Ondanks de vele microtransacties stak de game en sich goed in elkaar. De grafische verbeteringen, verbeterde gameplay en het verdwijnen van de laadtijden maakte de game een stuk soepeler. Nu is daar dan het nieuwe deel. Dat verder bouwt op de fundering. Weet deze editie de lat nog hoger te leggen? Het lijkt er in ieder geval op dat NBA 2K22 veel moeite heeft gedaan om het realisme te verbeteren. Maar is dat ook echt gelukt?

Nieuwe mogelijkheden & functies

JJ is onze grootste all round sportliefhebber op de redactie. Met zijn jaren lange ervaring met sportgames weet hij er genoeg van om NBA 2K22 goed aan de tand te voelen. Is het realistisch genoeg? Doen ze nu verder echt iets nieuws op de nieuwe generaties consoles? Ook zijn er nu RPG achtige mogelijkheden? Hoe zitten de MyCareer, MyTeam en MyLeague in elkaar. En hoe commercieel voelt het allemaal aan. Is het pay-to-win of kun je alles bij elkaar grinden? JJ geeft zijn mening en meldt of het Kopen, budgetbak of slopen wordt.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch