Menu Premium

NBA 2K20 eert Kobe Bryant na zijn tragische dood

Hylke Haagsma 28/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

“The Black Mamba” is niet meer, na een tragisch helicopterongeluk afgelopen zondag waarbij onder andere Kobe Bryant en zijn dochter om het leven kwamen. NBA 2K20 eert hem nu door direct wanneer je de game opstart een scherm te tonen waarin de basketballer wordt herdacht.

2K rouwt mee om Bryant

Het officiële Twitter account van NBA 2K20 eerde de basketballer ook met een bericht. Ze gaven aan dat zijn “many contributions on and off the court” flink gemist zullen gaan worden. Sommige developers van NBA 2K deelde ook hun condoleances uit via het social network.

Niet alleen de makers van games delen hun verdriet om het overleden van “The Black Mamba”. Ook de NBA 2K20 community  komt samen om de basketballer een laatste eer te bewijzen. 

Daarnaast hebben mensen potjes stil gezet om de basketballer een laatste eer te bewijzen. Wat ons betreft is het een unieke manier hoe er in de game wordt gereageerd op het verlies van de basketballer.

Bryant was onderweg naar een basketbalwedstrijd met zijn 13-jarige dochter Gianna toen de helikopter crashte in Calabasas in Californië op zondagochtend. Er overleden zeven andere mensen bij het ongeval. Bryan die een wedstrijd van zijn dochter zou gaan coachen, was 41 jaar oud. Er is nog geen oorzaak van de crash vastgesteld.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch