Menu Premium
Loading...

Nabeschouwing ID@Xbox: 3 indie games voor je Xbox en Game Pass

03/05/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De tijden dat we met de hele redactie naar game presentaties konden afreizen lijken voorlopig nog een beetje not done. Corona heeft hiervoor te veel roet in het eten gegooid. Dit betekent echter niet dat er geen presentaties te zijn. In tegendeel. Er is er elke week wel een of twee. JJ heeft bijvoorbeeld afgelopen week een ID@Xbox reveal gezien, waarin 3 indie games werden gepresenteerd. En dankzij de toevoeging van ID@Xbox voor Game Pass is de kans groot dat deze games ook daar terecht gaan komen. JJ heeft de voorstelling bekeken en bespreekt in deze video de drie games met je.

ID@Xbox en Game Pass: Edge of Eternity

De eerste game die tijdens het event voorbij is gekomen, betreft Edge of Eternity. Deze JRPG is geheel van Franse makelij en er wordt, hoe toepasselijk, tegen een bepaald virus gestreden. De game is een mix van real time en turn based actie en voelt nogal eh, JRPG. Je kunt de game met meerdere mensen samen spelen en het heeft een hoog tactisch gehalte. JJ heeft de presentatie geamuseerd zitten bekeken. Niet alleen vanwege de Franse presentator, maar ook omdat de poes waarop je kan rijden behoorlijk funny is.

The Ascent

Een game waarvan we nu al mogen verklappen dat ie direct naar Game Pass komt is The Ascent. Deze game heeft JJ compleet omver geblazen. Dus dan weet je dat het sowieso het bekijken waard is. De game biedt top down twin stick shooter actie aan en ziet er echt ontzettend mooi uit. En nee, dat is niet overdreven. The Ascent heeft een gelikte Cyberpunk stijl en knalt lekker weg. Althans, als we de presentatie mogen geloven. De laatste game gaan we nog even voor je geheim houden. Daar kan JJ veel beter over vertellen. Die is namelijk behoorlijk indie… Veel plezier op de vroege maandagochtend met deze ID@Xbox/Game Pass presentatie.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch