Menu Premium
Loading...

My Friend Pedro Review – Kopen, budgetbak of slopen?

26/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja,ja,ja! Terwijl we badend in het zweet wakker worden op deze vroeg ochtend is het gewoon al weer tijd voor de enige echte review rondom My Friend Pedro! Een game waar we enorm op zaten te wachten, valt de game tegen of niet…? Je gaat het zien in deze review, kopen budgetbak of genadeloos slopen!?

Waarom hadden we zoveel zin in deze game?

Hoe kwam het dat we zo veel zin had gekregen in My Friend Pedro?  Boris en Skate gaan je er alles over vertellen. Zijn ze gecharmeerd van deze redelijk unieke game? En wat doen al die bananen in de game? Ik zou erop klikken! Kom erachter wie je grootste vriend Pedro nu echt is, en of het een beetje een goede vriend is… We verklappen alvast dat My Friend Pedro niet echt een perfecte vriend is, meer een vriend die je een tikkie van 1,34 stuurt en dat graag wel zo snel mogelijk wil terughebben. Kunnen jullie een goede tijd met zo’n vriend beleven?

My Friend Pedro is geweldig?

Is Pedro ook zo geweldig als we van te voren dachten? We pakken onze koekenpan en guns erbij en schieten jullie zo door deze review heen. Is het unieke en leuke stijltje het sterkste wat de game brengt? Of worden we ook omver geblazen door de gameplay? Je hoort het allemaal in dit item! Gauw kijken dus, vergeet geen ijsje voor jezelf te pakken.

Ga jij de game spelen? Of ga je nog liever 40 kilometer hardlopen in deze hitte? Laat het weten in de comments en stel daar ook al je vragen over deze interessante game. Mocht je het enorm oneens zijn met onze mening mag je dat natuurlijk ook in de comments droppen. Lekker kletsen over My Friend. Of My Friend pjeeedro zoals JJ zou zeggen!

Benieuwd naar wat Kevin vond van My Friend Pedro? Check het hier!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch