Menu Premium
Loading...

My Friend Pedro Discussie: My Friend Pedro blijkt geen goede vriend…

26/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja,ja,ja! Terwijl we badend in het zweet wakker worden op deze vroeg ochtend is het gewoon al weer tijd voor de enige echte premium discussie rondom My Friend Pedro! Een game waar vooral Kevin enorm op zat te wachten dus het was ook logisch dat niemand minder dan onze eigen Kevin aanwezig moest zijn bij deze review, op afstand dan, of zit hij toch in Blast Galaxy? Hij is er gewoon bij!

Waarom had Kevin zo veel zin in deze game?

Hoe kwam het dat Kevin zo veel zin had gekregen in My Friend Pedro? En is hij nou eigenlijk de ontdekker van de game bij Gamekings? Hij vertelt er alles over, en dat gaat samen met Boris en Skate gebeuren. Zijn zou gecharmeerd van deze redelijk unieke game? En wat doen al die bananen in de game? Dit en nog veel meer antwoorden op mysterieuze vragen kun je krijgen in dit item, dus ik zou erop klikken! Kom erachter wie je grootste vriend Pedro nu echt is.

My Friend Pedro is geweldig?

Is My Friend Pedro ook zo geweldig als Kevin van te voren dacht? Hij pakt zijn koekenpan en guns erbij en schiet jullie zo door deze review heen. Is het unieke en leuke stijltje het sterkste wat de game brengt? Of worden we ook omver geblazen door de gameplay? Je hoort het allemaal in dit item! Gauw kijken dus, vergeet geen ijsje voor jezelf te pakken.

Ga jij de game spelen? Of ga je nog liever 40 kilometer hardlopen in deze hitte? Laat het weten in de comments en stel daar ook al je vragen over deze interessante game. Mocht je het enorm oneens zijn met onze mening mag je dat natuurlijk ook in de comments droppen. Lekker kletsen over My Friend Pedro. Of My Friend pjeeedro zoals JJ zou zeggen!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch