Menu Premium
Loading...

Mortal Shell Review – Kopen, budgetbak of slopen?

25/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als we denken aan een gruwelijk hoge moeilijkheidsgraad, dan weten we al hoe dat hier bij ons op de redactie gaat. Wanneer er dan een nieuwe Souls-like game uit komt, zijn er maar twee die gelijk in hun handen beginnen te wrijven… Jawel, natuurlijk de enige echte, the real ones, Skate the Great & Kevin! Eindelijk hebben ze weer eens de mogelijkheid om eindbazen op een extreem hoog niveau te bestrijden. Een nieuwe titel die al velen doet smachten aan de slag te kunnen met het behalen van shells. Dan voel je het al aankomen. Nieuwe shit en Souls-like. Dan kunnen we het maar over één ding hebben, namelijk: Mortal Shell.

Dwalen in dark environments

Maar de vraag is uiteraard of deze game dan weer een van de vele Souls-like game is.. Want die formule kennen we nu eenmaal wel. Het is namelijk heel moeilijk om precies eruit te vissen wat het dan gaat verschillen van een game zoals Dark Souls. Toch schept deze game verwachtingen bij velen. Skate & Kevin hebben lekker kunnen ronddwalen in de duistere environments. Dat zijn ze inmiddels al wel gewend.

Skate & Kevin kruipen even terug in hun “Mortal” Shell

Op zoek naar de shells die ze zelf goed kunnen gebruiken.. Deze zogeheten Shells zijn gewild, maar dan ook echt hard nodig. Deze Shells zijn namelijk jouw uitrusting om de dark bosses uit deze game te gaan verslaan en zorgen voor special abilities. Dat is natuurlijk gruwelijk. Het leuke daarvan is dat het onze Skate & Kevin ontzettend blij maakt. Dit betekent namelijk een uitgebreid combat systeem! Of zitten we er helemaal naast? We verwachten namelijk wat nieuws op ons beeldscherm. Althans, Skate & Kevin zijn nu toch echt wel toe aan wat vernieuwing, want ze zijn wat betreft Souls-like games nog lang niet uitgespeeld. Wat hun bevindingen zijn over Mortal Shell, zie je terug in deze review.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch