Menu Premium
Loading...

Mortal Shell Preview: “Een Souls-Like game met een leuke twist”

18/07/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze week hebben voor de verandering aardig wat reviews en previews voor jullie in petto en deze preview is al nummer 3. We begonnen deze week met een review van Orcs Must Die 3 en de premium review van Ghost of Tsushima. Van deze game wordt aan het einde van deze week ook nog een open review jullie kant op geknald. En dan hebben we hier dus als derde de game Mortel Shell. Een meer independent game die sinds Inside Xbox op ons netvlies staat. Want Souls-Like en sterkt gelijkend op de games van From Software. En dan heb je de aandacht van onder andere Skate goed te pakken.

Mortal Shell is een bijna 1 op 1 kloon van Dark Souls maar dan met een twist

Mortel Shell lijkt zoals eerder aangehaald verdomde veel op de wel bekende Dark Souls games. De gameplay is om en nabij gelijk aan elkaar en vooral qua looks kun je de games bijna niet van elkaar onderscheiden. Natuurlijk zijn er verschillen, maar die lijken op het eerste oog erg klein. Zit er iets in deze game wat het spel een fijne twist geeft? Mortel Shell is een deep action-RPG, zoals de developer Cold Symmetry beschrijft. Door middel van het een soort aantrekken van een Mortel Shell krijg je bepaalde krachten om jou tegenstanders te verslaan. Levert dat andere gameplay op? JJ en Skate gaan het je vertellen.

Een kort maar krachtige demo

Omdat de versie van de game die wij hebben gespeeld een demo was van ongeveer 2 uur, weten we natuurlijk nog niet precies wat deze game ons allemaal te bieden heeft. Er waren bijvoorbeeld maar twee Mortel Shells te gebruiken. Maar we hebben wel een mooie inkijk kunnen krijgen. Hoe de Shells werken, hoe de balans aanvoelt ik de gevechten en of er nog her en der wat innovatie te vinden was in het Souls-Like genre. De release van deze game staat gepland voor eind 2020 op de Epic Games Store. Later in 2021 wordt de game dan ook beschikbaar op het wel bekende platform Steam.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch