Menu Premium
Loading...

Mortal Kombat 11 discussie:”Het betere werk in de Mortal Kombat serie”

26/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam, klap en hak: Mortal Kombat is terug! Ben jij er klaar voor om hoofden van nekken te verwijderen of ledematen los te maken van de torso? Emiel en Skate zijn het zeker. Zij hebben velen potjes weggespeeld en hebben daarbij de verschillende modes van de game gespeeld. Kom dus hier en bekijk de Mortal Kombat 11 discussie:”Het betere werk in de Mortal Kombat serie”!

Mortal Kombat 11 druipt van het bloed

Mortal Kombat is een gewelddadig spel. We hebben aan de serie de leeftijd rating te danken en deze kenmerk wordt niet onder het tapijt geveegd. Elk karakter heeft een gruwelijke Fatality en botten worden zonder veel moeite gebroken. Er worden zo veel gruwelijkheden begaan dat het bijna komisch is. Het absurde maakt het niet minder grafisch. Hierdoor valt de game niet bij iedereen in de smaak. Dit houdt Skate en Emiel niet tegen, want zij hebben de sprong in het bloedbad gemaakt. Zij kunnen de stijl juist waarderen, want zij vinden dat NetherRealm Studios echt snapt wat Mortal Kombat is: niet te serieus, een beetje absurd, maar wel een leuk spel dat zichzelf duidelijk en consistent presenteert.

NetherRealm Studios brengt veel content

Mortal Kombat 11 is een fighting game, toch kan je gevecht op verschillende manieren aangaan. Zo is er een heuse Story mode waar een verhaal wordt verteld met veel cutscenes en de verschillende karakters. Als je die hebt uitgespeeld is er nog steeds veel te doen. Natuurlijk heb je standaard modes zoals versus, vechten tegen de computer en kan je je meten online tegen andere spelers. Mortal Kombat 11 heeft unieke modes zoals de Tower, waar je eindeloos door kan vechten voor rewards en de Krypt, waar je cosmetics kan unlocken. Voor spelers die niet uren gaan strijden online is er dus veel te doen.

Heb jij de oogkassen van Scorpion verbrijzelt in MK 11 of speel je juist zelf de gele ninja? Laat het weten in de comments van de Mortal Kombat 11 discussie:”Het betere werk in de Mortal Kombat serie”!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch