Menu Premium
Loading...

Monster Hunter Rise Review – Kopen, budgetbak of slopen?

31/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

26 maart was het dan eindelijk zo ver. De nieuwste Monster Hunter game, Monster Hunter Rise, kwam eindelijk uit op de Nintendo Switch. Daan en Jelle zijn aan de slag geweest met de game om te kijken of deze even goed is als de vorige Monster Hunter game: Monster Hunter World. Ben jij benieuwd naar de mening van de twee heren? Dan kan jij hierachter komen in de Monster Hunter Rise Review

We hebben een poosje moeten wachten

Afgelopen september was het moment dan zo ver. De eerste berichten over een nieuwe Monster Hunter game kwamen naar buiten. We zijn dus al langer dan een half jaar aan het wachten op de game. In tegenstelling tot de vorige game in de franchise, Monster Hunter World, is Monster Hunter Rise niet te spelen op de PS4 en de Xbox One. Wel komt de game in 2022 naar de PC. Dit betekent dus dat als jij een groot fan was van de vorige game in de serie, en jij niet in bezit bent van de Nintendo Switch, je een klein probleempje hebt. Maar belooft Monster Hunter Rise veel goeds voor de Nintendo Switch eigenaren? Daar kom je achter in de review.

Monster Hunter Rise review: de game voor de switch?

We hebben een klein poosje moeten wachten op de nieuwste Monter Hunter game. Zo kwam Monster Hunter World uit in 2018, en kreeg de game in 2019 nog een DLC genaamd Iceborne. Het is dus al met al drie jaar geleden dat de game uitkwam, en twee jaar geleden sinds zijn DLC verscheen. Helaas zullen sommige spelers toch nog iets langer moeten wachten op de nieuwe Monster Hunter game, aangezien Monster Hunter Rise voor nu alleen nog op de Nintendo Switch te vinden is, en pas over een jaar ook op de PC. Maar is Monster Hunter Rise een game die je als Nintendo Switch eigenaar moet spelen? Je hoort het in de review.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch