Menu Premium
Loading...

Monster Energy Supercross Review: “Matig maar toch uitdagend!”

21/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe motorcross race game van het bekende energie merk Monster! JJ en Koos hebben hun motorpak aangetrokken en zijn op de scheurende motoren de blubber in gedoken. Een paar items geleden hadden wij al een let’s play gemaakt over deze game. Daar hadden de heren al zo hun op en aanmerkingen over. Gelukkig was dat nog een demo level, dus hopelijk hebben de ontwikkelaars de laatste fouten eruit gefilterd bij de uiteindelijk versie. Uiteindelijk viel het cd’tje op de deurmat van de heren en heeft JJ met vol enthousiasme zich zelf op een motor kunnen neer zetten! Maar speelt het ook lekker? Je gaat er nu achter komen in Monster Energy Supercross Review!

Ondanks dat JJ de game lekker vind besturen heeft Koos toch nog wel een aantal punten van kritiek op de game. Zo wordt hij stapelgek van alle menu’s die hij moet doorlopen en is hij ook niet echt te spreken over de ingewikkelde control scheme. Het feit dat het audiovisueel ook niet top is maakt het niet echt een aanlokkelijk pakket.

Crossen door de blubber met Monster Energy Supercross!

Monster staat al jaren lang bekend als een wereld bekend Amerikaans energy drankje. Dat in handen is van de Hansen Natural Company en onder tussen van naam is verwisseld Monster Beverage Corporation. Het merk heeft 34 verschillende smaken in het assortiment en blijven nieuwe verzinnen. Het bedrijf staat naast het drankje ook bekend dat ze veel aan sponsoring doen. Meestal zie je ze naast de grote concurrent Red Bull op conventies langskomen. Extreme sports is altijd een doelgroep waar ze goed in inverteren. Tegenwoordig zetten ze ook steeds meer in op Esports. Vandaar ook deze gloednieuwe game die helemaal om het merk Monster Energy draait. Deze kunnen ze dan ook bij verschillende gaming evenementen gebruiken.

Oe, Oe, Oerendhard!

Wat denk jij over deze game? Is de game het geld waard, waarvoor hij nu in de winkel ligt? Zou je net als JJ, je zelf willen na maken en op een motorvoertuig zetten? Of is dit een veredeld promotie product? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch