Menu Premium
Loading...

Let’s Play Monster Energy Supercross

31/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ heeft Kevin in de val gelokt met de belofte van een Let’s play van Monster… Energy Supercross. Geen Monster Hunter Japans hakken, zagen en jagen maar Amerikaanse ronkende bolides, met modder besmeurde bikers en scheurende gitaren. Gelukkig testen we de PC-versie en valt er genoeg te tweaken aan deze demo, motion blur staat natuurlijk meteen uit. Met Monster Energy in de titel verwacht je een promo game, maar Supercross ligt vanaf 12 februari full price in de winkel. Wil je weten wat onze Gamekings er van vinden? Check het item nu!

Ronkende bolides, met modder besmeurde bikers en scheurende gitaren.

De Monster Energy Supercross is een Amerikaanse off-road motorcross wedstrijd die eindelijk verwerkt is in een videogame! Scheur door alle authentieke tracks uit deze competitie met alle 3D gescande coureurs. Of bouw je eigen smerige motorrijder, kies een blinkende bolide en stel je top team samen! Italiaanse developer Milestone, bekend van games als MotoGP en Superbike heeft deze extreme sports game gebouwd in de Unreal 4 engine en dat is te zien. De modder spat van je scherm! Alle bestaande tracks uitgewoond? Bouw je eigen tracks in de level editor en deel ze met je vrienden op Xbox live, Playstation network en Steam! Ook al komt de game wel uit op de Nintendo Switch, de level editor is niet inbegrepen.

Wat vinden jullie? Gaat het hier om schaamteloze marketing voor de energy drank fabrikant of een moddervette extreme sports titel? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch