Menu Premium
Loading...

Microsoft Flight Simulator 2020 Xbox Series X Review: Trekt de Xbox het?

28/07/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit schreven we pak hem beet een jaar geleden (26 augustus): ‘Heb jij altijd al eens bezoek willen plegen aan de Alpen? Een kijkje willen plegen bij Blast Galaxy? Of alle points of interest in eigen land willen bezoeken? Vanaf nu kan dat!” We hebben we het uiteraard over de review van Microsoft Flight Simulator 2020. Een jaar na dato doen we een nieuwe review.  De reden is even simpel als exciting. Want iedereen weet dat de game er op de PC echt waanzinnig mooi uitziet. Microsoft Game Studio’s heeft de simulator echter nu ook naar de Xbox Series X overgezet. En dan is er maar één vraag: kan de nieuwe console van Microsoft deze powerhouse ook in volle glorie op je beeldscherm zetten? Hoe goed is Microsoft Flight Simulator dus op de Xbox Series X?

Freedom is yours in Flight Simulator 2020

Bepaal zelf waar jij heen gaat, met welke vliegtuig jij dit doet, en op wat voor manier jij dit doet. Dat klinkt natuurlijk al fantastisch. Vrijheid is blijheid. Zo zien Daan & Boris dat tenminste. En vrijheid heb je in Microsoft Flight Simulator 2020. Je kunt zelf beslissen waar je reis naar toe gaat! de hele wereld staat voor je open. In vaak glorieus detail. En Flight Simulator speel je natuurlijk het liefst met een flight stick. Vandaar dat Boris de flight stick van Thrustmaster, die bedoelt is voor de Xbox-versie, aan zijn console heeft gekoppeld. En toen is hij gaan vliegen in zijn vliegtuig. Lekker de wereld over.

Kan de Xbox Series X deze game goed aan?

In deze video krijg je het antwoord op de grote vraag: kan de Xbox Series X deze loeizware game een beetje fraai op je beeldscherm planten. Want als dat zo is, dan zou dat een wereld prestatie zijn. Dan hebben we een magnifieke sim gewoon op de console. Die via Game Pass ook nog eens ‘gratis’ speelbaar is. Ga dus lekker zitten, tighten your seat belt, want we Boris en Daan gaan flink discussiëren over Microsoft Flight Simulator 2020 op de Xbox Series X.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch