Menu Premium
Loading...

Microsoft Flight Simulator 2020 Review / Let’s Play

26/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Elk jaar komt er dan weer een nieuwe editie uit en nu is het weer zo ver. Het is vandaag aan Jelle & Boris om eens terug de cockpit in te kruipen. Jelle zal tijdens deze Microsoft Flight Simulator 2020 review voor de eerste keer een vliegtuig laten opstijgen. Normaal gesproken ziet hij het namelijk niet zo zitten om het vliegtuig in te gaan. We dachten daarom dat onze vlieg expert Boris, Jelle maar eens moest gaan begeleiden in dit nieuwe avontuur. Dit keer is het iets anders als gebruikelijk, namelijk een Let’s play in combinatie met een review.

Jelle vindt vliegen normaal gesproken maar niks

Voor Jelle is het de eerste keer dat hij in aanraking komt met Flight Microsoft Flight Simulator 2020 . Dat betekent dat Jelle als rookie veel begeleiding nodig gaat hebben. Boris staat dan ook klaar om Jelle te helpen bij zijn eerste vlucht. Hij heeft er natuurlijk al een hoop achter de rug zitten, dus Boris weet wel wat hij doet. Full gear ging helaas niet, maar dat mag de pret niet bedrukken! We doen het dit keer met een controller en een muis & toetsenbord. Je zou denken dat dit gaat zorgen voor een goede discussie over de keuzes die ze moeten maken tijdens het landen. Discussie? Dan zeg je ons wat hoor, want Jelle probeert in deze Let’s Play zijn eerste vliegtuig te landen. Dat wordt nog wat.

Zonsopgangen zijn gruwelijk mooi in Flight Simulator 2020

Uiteraard draait het maar om 1 ding, wat vinden de heren van deze nieuwe game? Is het de moeite waard om een zware pc aan te schaffen? Deze Game is namelijk een grafisch hoogstandje. Boris kan namelijk vandaag dan eindelijk op ultra settings aan de slag. Dat wordt vette shit. Jelle & Boris zijn er zeker klaar voor om deze nieuwe Simulator game. Of ze ooit nog gaan kunnen opstijgen tijdens zonsopgang ga je zien in deze Let’s play!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch