Menu Premium
Loading...

Metroid: Samus Returns Review

25/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Nintendo 3DS is nog altijd springlevend! Sommigen zien de handheld van Nintendo als een gedateerd apparaat maar met een release als Metroid: Samus Returns, is er alle reden om de handheld af te stoffen. Emiel en Kevin zijn het hier helemaal mee eens. Het duo is beiden groot fan van de franchise en dus zijn ze de aangewezen personen om deze game van een review te voorzien. Een tijdje geleden zag je al hoe Kevin JJ aan de hand nam in een let’s play van Metroid Samus Returns. Het debuut van de PC-man werd goed ontvangen. Naast zijn knowlegde betreffende het PC-platform, is Kevin eveneens een fervent Nintendo-gamer. Check hoe hij Metroid Samus Returns heeft ervaren in deze Metroid: Samus Returns Review!

Kevin in zijn nopjes met Metroid Samus Returns

Kevin was in zijn nopjes met het feit dat hij Metroid: Samus Returns op zijn bureau zag liggen om te reviewen. De techman van de redactie speelt nog regelmatig op zijn Nintendo 3DS, terwijl ook de Switch regelmatig wordt aangeslingerd in de lange treinritten op weg en naar de Gamekings-redactie.

Met Metroid Samus: Returns maakt het populaire character Samus haar rentree¬†op de Nintendo 3DS. Het betreft naar goed gebruik een een action adventure game. Hierbij is het wel goed te vermelden dat de game een remake is van Metroid 2 uit 1991. De game wordt uitgegeven door Nintendo, terwijl MercurySteam (mede)verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van het spel. Metroid: Samus Returns stond gepland voor 17 september van dit jaar. Het is nog maar de vraag in hoeverre mensen nog behoefte¬†hebben aan een nieuwe titel voor de Nintendo 3DS. Hoe zit dat bij jullie? Hebben jullie vertrouwen in deze nieuwe ‘oude’ titel? Laat je horen in de comments onder deze ‘Let’s Play Metroid Samus Returns!’

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch