Menu Premium
Loading...

Let’s Play Metroid: Samus Returns

17/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Metroid is terug! En nu op de 3DS. Terwijl de meeste Metroid-fans zitten te wachten op Metroid Prime 4 voor de Switch, is er nu een klassieke 2D Metroid dame voor de Nintendo 3DS. JJ wil weten of deze remake de moeite waard is en daarbij schakelt hij de hulp in van Nintendo-liefhebber Kevin. Kevin speelt al een tijd Metroid-games en neemt JJ mee in het Metroid-universum in deze “Let’s Play Metroid: Samus Returns!”

Kevin neemt JJ aan de hand

We horen jullie nu al denken: ‘Wie zit er opeens naast JJ op de welbekende Gamekings-bank?’ Dat is Kevin. Kevin werkt sinds enkele maanden bij Blammo en zal de komende tijd vaker voor de camera verschijnen. JJ is in ieder geval blij met diens aanwezigheid. De sterkste man van de redactie is immers, zoals bekend, geen gigantische fan van de verder zo geliefde franchise. Toch komt zijn interesse voor deze nieuwe titel voor de Nintendo 3DS niet helemaal uit de lucht vallen. Tijdens zijn vakantie is hij eveneens diep in Nintendo’s Zelda: Breath of the Wild gedoken. Kevin neemt JJ niettemin aan het handje in deze let’s play.

Met Metroid Samus: Returns maakt het populaire character Samus haar rentree¬†op de Nintendo 3DS. Het betreft naar goed gebruik een een action adventure game. Hierbij is het wel goed te vermelden dat de game een remake is van Metroid 2 uit 1991. De game wordt uitgegeven door Nintendo, terwijl MercurySteam (mede)verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van het spel. Metroid: Samus Returns staat gepland voor 17 september van dit jaar. We hoeven dus niet lang meer te wachten totdat we aan de slag kunnen. Niettemin is het de vraag in hoeverre mensen nog behoefte¬†hebben aan een nieuwe titel voor de Nintendo 3DS. Hoe zit dat bij jullie? Hebben jullie vertrouwen in deze nieuwe ‘oude’ titel? Laat je horen in de comments onder deze ‘Let’s Play Metroid Samus Returns!’

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch