Menu Premium
Loading...

Metroid Prime Remastered Review: Kopen, budgetbak of slopen?

23/02/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Iedereen weet dat we bij Gamekings niet zo happig zijn op Remasters. Lievere hebben we dat de developer gewoon een nieuwe game maakt. Teveel remasters zijn de oude game met een kleine laagje vernis er over heen. Uitzondering wordt gemaakt als een presentator een bepaalde remaster echt wil spelen en ook onder de aandacht van de community wil brengen. Koos kwam onlangs de redactie op gerend en vroeg JJ direct of hij de remaster van Metroid Pride mocht gaan testen. Want, zo zei hij, dit was een van de beste games ooit gemaakt. En dus moest iedereen het spelen. Nu hij een nieuw jasje had, kon niemand meer klagen over verouderde graphics. Plus, Nintendo brengt zelden bullshit uit dus we moesten vertrouwen in hem hebben. Of dat vertrouwen geschaad wordt, dat zie en hoor je in de Metroid Prime Remastered review.

Metroid Prime Remastered review: Net zo wreed als het origineel?

Wat is er allemaal geremasterd in deze versie? We pakken er even de pr-boodschap bij. ‘Speel de eerste Metroid Prime, compleet geremasterd voor de Nintendo Switch met HD-visuals en verbeterde audio.¬†Naast de geremasterde visuals beschikt deze versie over een meer moderne besturing met twee sticks, waardoor je kunt rondlopen en tegelijkertijd de camera kunt bewegen. Het is ook voor het eerst dat je deze klassieker onderweg kunt spelen!’ Klinkt goed allemaal. Maar is dat ook zo. Koos speelde de game een week lang en in deze video vertelt hij zijn ervaring.

De game kent een nieuwe, meer moderne besturing

Voor wie Metroid Prime nooit heeft gespeeld, in dit spel verken je Tallon IV vanuit het perspectief van Samus Aran. En je voelt hem al aankomen, deze planeet is gevaarlijker dan je zou denken. Wanneer je wordt aangevallen door vijandige wezens, kun je terugvechten met stralen, raketten, bommen en meer. Shooter gameplay dus, maar dan met een Nintendo touch. Click snel op de Play button voor de Metroid Prime Remastered review.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch