Menu Premium
Loading...

Metroid Dread Review – Kopen, budgetbak of slopen?

14/10/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor de korte review van Metroid Dread. Metroid is een van de bekendste series van Nintendo. Ondanks dat de fans een tijdje terug toch een andere deel verwachten. Hebben we toch een nieuwe Metroid. Het is een 2d platform dat is uitgekomen op de Switch. Koos en Steven hebben de game gespeeld. Nu is natuurlijk de vraag. Is het vet? Gaan we dit willen kopen. Is het verder iets voor de budgetbak. Of helaas voor de ontwikkelaar. Toch klaar voor de sloop? Dat ga je achter komen in Metroid Dread Review – Kopen, budgetbak of slopen? Met Koos en Steven Saunders.

Het verhaal gaat verder waar Metroid Fusion was gestopt

In Metroid Dread ga je verder met het avontuur waar Fusion was gestopt. Metroid Fusion kwam uit de op de Game Boy Advance terug in 2002. In Dread ga je dus met het verhaal verder. Het kan best ingewikkeld zijn als je Fusion niet gespeeld hebt, Maar hoe speelt de game meer dan 19 jaar later? Brengt het echt totaal wat anders. Of is het meer van hetzelfde? En hoe speelt het nu op de Switch? En vooral natuurlijk: Hoe is de ervaring op de switch OLED? Maakt de game er echt gebruik van. Of is het ook prima te doen op de ‘normale’ Switch. Omdat daar de meeste mensen het op gaan spelen waarschijnlijk.

Gaan we Metroid Dread kopen, budgetbak of slopen?

Verder gaan we natuurlijk kort in op de inhoud van het verhaal. Hoe speelt het? Hebben we de game uitgespeeld. Hoe lang waren we bezig met de game. En hoe was ervaring? Merkte we echt dat het verhaal verder gaat. Of kun je dit ook prima spelen zonder de Fusion te spelen. En natuurlijk de eindvraag. Kopen, budgetbak of slopen? Je gaat het allemaal zien in de korte Review van Metroid Dread.

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch