Menu Premium
Loading...

Metal Gear Survive Review: “Is de ziel uit de serie zonder Hideo Kojima?”

02/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is gebeurt. De wereld bekende serie is aangeraakt, zonder de legendarische Hideo Kojima. De originele maker heeft voor de eerste keer ooit, geen aandeel gehad in een metal gear game. Nu is de vraag, heeft Konami een waardige metal gear game gemaakt? Het is het deel na Metal Gear Solid V, die na verschillende productie problemen, toch een solide sneak en shooter game was geworden. Natuurlijk was het einde waardeloos afgeraffeld, maar de game mechaniek deed het perfect. En kan Konami dat terug brengen, zonder zijn geestelijk vader? Koos en Steven hebben de game gecheckt en gaan hun ongezouten mening geven in Metal Gear Survive Review: “Is de ziel uit de serie zonder Hideo Kojima?”!

Heeft Konami de serie verkracht?

Ondertussen is, zoals je misschien al weet, Hideo Kojima niet gestopt met games produceren. Op de E3 2016 heeft hij zich zelf laten zien op het podium van de Sony persconferentie. Hier kondigde hij samen met de toemalige CEO van Sony Interactive Entertainment, Andy house. Aan dat hij aan het werk mocht om een van zin nieuwe ideeën uit te gaan werken voor de PS4. Het kreeg een spectaculaire opening met een vreemde, maar creatieve trailer. Dead Stranding was geboren, samen met de hype.

Is Metal Gear Survive een waardig deel in de Metal Gear serie?

Metal Gear Survive speelt zich af in de tijds periode van Metal Gear Solid V: Ground Zeroes en Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. De multiplayer is teruggekeerd en dit keer zit er ook een co-op modus in de game. Dit nieuwe deel uit de Metal Gear serie is uitgebracht voor PC, Playstation 4 en Xbox One op 20 February 2018.

Wat denk jij van de game? Vind je dat hij uitgebracht mocht worden onder de naam van de Metal Gear serie? Heeft Konami de ziel kunnen behouden? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch