Menu Premium
Loading...

Kojima komt met epische Death Stranding trailer naar E3 2016

Mark Hoogland 14/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

En daar was hij dan: Hideo Kojima, de cultheld achter de Metal Gear-serie die met zoveel bombarie wegraakte bij Konami en toen als onafhankelijke developer doorging. Na een aankondinging van Andrew House stapte de Japanner naar voren en zei hij doodleuk: “Hello everyone… I’m back!”

De trailer die we vervolgens te zien kregen vertelde weliswaar niets over de inhoud van de game, het was mogelijk wel het meest indrukwekkende stukje footage dat we de afgelopen dagen zagen. We zien Norman Reedus (bekend van The Walking Dead) naakt op een strand met een baby aan hem verbonden met een mechanische navelstreng. Daarna volgend allerlei weirde beelden die een op menigeen aan de heartstrings sjorde. De muziek werd verzorgd door Low Roar, met het nummer ‘I’ll Keep Coming’.

Het bleek te gaan om de game Death Stranding. We weten dat het gaat om een PlayStation 4 exclusive, maar meer eigenlijk niet – de game is sowieso nog volop in development. Vaag, maar zeker indrukwekkend! Wat denk jij wat de strekking van deze game zal zijn?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch