Menu Premium
Loading...

Meest veelbelovende games 2023: Top-3 Jelle [Fruitblik 2023]

18/01/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het zijn de komende weken de Fruitblik Weken. Na kneiterhard te hebben terug geblikt aan het sluitstuk van het vorige jaar, zijn we ons nu voornamelijk aan het verheugen op alles wat de industrie ons gaat brengen. Wat kunnen we in  2023 als gamers allemaal verwachten? Komen er meer krakers uit als in 2022? Het zal toch wel, want door het wegvallen van titels als The Legend of Zelda: Tears of a Kingdom, Hogwarts Legacy, S.T.A.L.K.E.R.2 Chornobyl en Starfield, viel er niet echt overmatig veel te genieten in 2022. Hoe zit dat in 2023? De vooruitzichten zijn best goed aangezien de eerder genoemde toppers naar dit jaar zijn doorgeschoven. Op welke titels verheugen de presentatoren van Gamekings zich de komende tijd? Het antwoord krijg je in een reeks van top 3’s die de komende weken aan je gepresenteerd worden.

Elke presentator van Gamekings stelt de komende weken zijn top 3 aan jullie voor

Elke presentator van Gamekings mag in deze reeks aan video’s drie games aan jullie gaan voorstellen. Drie games waarvan hij denkt dat hij er het meeste plezier mee gaat beleven. Drie games waar hij zich op dit moment het meest op verheugd. Of deze titels uiteindelijk ook de verwachtingen gaan waarmaken, is natuurlijk koffiedik kijken. Maar op dit moment zijn dit de games die bij de presentator in kwestie boven aan de verlanglijst staan. In deze video is het de beurt aan Jelle.

Wat zijn voor Jelle de meest veelbelovende games van 2023?

Jelle besloot wat verder te kijken dan de bekende namen. Maar ook hij zag net als JJ en Koos een hoop leuke spellen op de releaselijst staan. Van Starfield en Hogwarts Legacy tot wat meer kleinere indie titels. Meer dan genoeg stuff om uit te kiezen. Welke drie games hebben uiteindelijk de top drie meest veelbelovende games van Jelle gehaald? Dat kun je zien en horen in deze video over de meest veelbelovende games van 2023.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch