Menu Premium
Loading...

Hogwarts Legacy Preview – Hoe zeer leeft wereld Harry Potter nog?

22/06/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een van de grotere games voor dit najaar gaat Hogwarts Legacy zijn. De game die zich afspeelt in de wereld van Harry Potter en je feitelijk zelf een wizzard laat zijn wordt gemaakt door Avalanche Software. De releasedatum staat op eind 2022 (duimen dat het zo blijft). Het spel gaat uitkomen op de Pas4’ PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch en de PC. Oftewel, elke gamer in de wereld kan straks Harry Potter zijn. En wie wil dat nu niet? Die vraag gaan we stellen aan Jelle en Koos in de Hogwarts Legacy preview.

Wordt straks zelf Harry Potter

De game  speelt zich af in de 19e eeuw en volgt het verhaal van een student die aan het begin van het vijfde jaar instroomt op de befaamde Zweinstein Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. Deze studiebol is de sleutel tot een oud geheim dat de tovenaarswereld bedreigt. Jij moet gaan uitvinden waarom deze oude magie opeens is terug gekeerd en wie deze magie willen gebruiken. Er zwerven immers tovenaars van de Duistere Zijde door de wereld. En je wilt niet dat zij de duistere magie in handen krijgen om nare dingen mee te bewerkstelligen. Actie dus!

Hogwarts Legacy biedt gamer grote open wereld

Hogwarts Legacy is een open wereld game waarin je veel vrijheid hebt. Vrijheid om er lekker op los te toveren. Tijdens het spel zal je jezelf gaan gaan aansluiten bij een van de vier afdelingen en lessen (zoals toverspreuken, zwarte magie, vliegen op een bezem, kruidenkunde en toverdranken) volgen op Zweinsteins Hogeschool. Locaties zoals Het Verboden Bos, Zweinsveld en Goudgrijp kunnen verkend worden. Is deze content, dit vooruitzicht, iets wat de twee heren blij van worden? Of zijn ze van mening dat de hoogtijdagen van Harry Potter voorbij zijn? Het antwoord zie en hoor je in de Hogwarts Legacy preview.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch