Menu Premium
Loading...

Master Race #1: Een nieuwe, maandelijkse 110% PC Gaming Talkshow

18/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

PC gaming is natuurlijk al vele jaren een big thing binnen de gamer-community. En al vanaf het begin van Gamekings spelen en bespreken we PC games. Maar een echte eigen plek had PC gaming nooit op de website. Die tijd is met de komst van de talkshow ‘Master Race’ voorbij. Met dank aan partner ASUS/ROG kunnen we vanaf vandaag een maandelijkse talkshow maken die voor 110% draalt om gamen op PC. Van de tech die in en om je PC zit en staat tot de games die er op uitkomen. En dat alles natuurlijk overgoten met het welbekende Gamekings-sausje.

Elke maand ontvangt Koos twee PC-gamers in hart en nieren

PC-gamer Koos nodigt in Master Race elke maand twee mede PC-geeks uit. Dat kunnen Gamekings presentatoren zijn die veel op de PC spelen. En dat zijn er behoorlijk wat. Alleen JJ raakt de PC niet echt aan. Maar het kunnen ook ‘buitenstaanders’ zijn met een echte voorliefde voor de PC als platform om games op te spelen. Een breed scala aan onderwerpen komt in de talkshow voorbij. Van het laatste nieuws over techniek en de games tot PC- related topics. En exact zoals we dat altijd bij Gamekings doen, zitten de discussies vol passie, argumentatie, humor en natuurlijk een gezonde eigen mening.

Wat voor systemen hebben de gasten zelf thuis staan en waarom deze setup?

In de eerste aflevering schuiven Steven en Daan aan. Beide echte PC diehards. De twee hebben weliswaar ook een console bij de TV staan en spelen daar met liefde op. Maar als ze maar één platform mochten gebruiken, dan zou het de PC zijn. Koos stelt de twee een flinke berg vragen over hun eigen setup. Wat hebben de twee thuis staan en waarom hebben ze voor deze setup gekozen? Want als er één ding is wat PC gamers graag doen, dan is het systemen met elkaar vergelijken. En wat PC gamers tof vinden, dat doen we in Master Race ook. Het is immers een talkshow voor en door PC-fans.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch