Menu Premium
Loading...

Hoe werd het logo van de nieuwe PC gaming talkshow gemaakt?

04/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

We gaan een nieuwe talkshow opstarten. Eentje die voor de volle 110% over PC gaming gaat. Gewoon omdat het kan, omdat het moet in een tijd dat PC Gaming booming is én omdat we in ROG een partner hebben gevonden die het mogelijk maakt. De nieuwe talkshow verschijnt maandelijks, is dankzij ROG voor iedereen zichtbaar én gaat ‘Master Race’ heten. We weten allemaal waar dat vandaan komt!

Kun je ook lekker editten op een gaming laptop?

Een talkshow moet een logo hebben. En dat is een klusje voor de visuele opperbaas van Gamekings, Jelle. Hij is de man die elk logo, elke stukje artwork, elke bumper, elke setting, oftewel alle het visuele bij Gamekings, ontwerpt. En dat doet hij normaliter op zijn trouwe desktop PC op hde redactie van Blammo. Maar daar zitten we nu dus niet. ROG was zo vriendelijk een Strix SCAR III gaming laptop ter beschikking te stellen, zodat Jelle thuis aan de slag kon. Met als insteek, “check eens of het ook prettig ontwerpen en editten is op een dikke mobiele gamebak?” En die uitdaging ging Jelle aan.

Check het volledige creatieve proces van het maken van  logo PC gaming talkshow

In dit uitgebreide item zie je het volledige creatieve proces van Jelle die een logo ontwerpt. Op veler verzoek van de community ook, is hier dit item! Van de eerste losse brainfarts, bronnen van inspiratie en de schetsen tot aan het finale ontwerp. Op de Strix SCAR III dus.

En zo zie je dat de kracht hem vaak al in de voorbereiding zit! JJ vraagt in de studio hoe Jelle het werken op een gaming laptop is bevallen en vooral wat hij over het algemeen van de logo’s vindt die in de game-industrie en media gebruikt worden. En wat is de precieze motivatie achter het best wel aparte logo van Master Race. Oftewel, wat heeft een pandabeer met PC te maken…

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch