Menu Premium
Loading...

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Premium Review – Het eerst next gen eureka gevoel?

07/11/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij de launch van een nieuwe console hoort natuurlijk ook een grote launch game. Bij de PS5 zijn dit Demon’s Souls en Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. En zulke games, en in dit geval Miles Morales, verdienen het natuurlijk om de premium aanpak te krijgen. Vandaar dat de spider-man fan van de redactie Koos aan Daan koppelde. De laatste houdt van superhero’s maar had nog niet eerder een Marvel’s Spider Man game gespeeld. En dat levert dus 100% zeker een mooie discussie op. Daan en Koos gaan jullie het komende dikke half uur vertellen of Marvel’s Spider-Man: Miles Morales de game is die je moet halen voor de PS5.

Is Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Dé launch game voor de PS5?

Het is logisch dat als je een game koopt voor een nieuwe console, je er ook iets op wil kunnen spelen. Console launches hebben een geschiedenis om redelijk karig te lanceren als het gaat om first-party launch titels. Maar bij de PS5 lijkt Sony het wat beter voor elkaar te hebben wat betreft de exclusives. Miles Morales en Demon’s Souls kunnen twee potentiële toppers zijn om deze console generatie mee te beginnen. Weet PlayStation met Demon’s Souls en Miles Morales hun streak een goede exclusives voort te zetten op de PS5?

Mike Morales is de nieuwe Spider-Man

Terwijl in Marvel’s Spider-Man maar een kleine rol was weggelegd voor Miles (of hoe zoals hij bij ons op de redactie genoemd wordt: Mike), dit keer is hij de grote ster. Je bent niet meer gelimiteerd aan alleen maar stealthy van punt A naar punt B te sneaken. Dat is in Marvel’s Spider-Man: Miles Morales anders. Je speelt nu als een beginnende protégé van Spider-Man zelf. Je wordt echter een paar weken alleen gelaten en daardoor ben je de enige webhead in de stad. Jij moet dan de stad veilig houden. En natuurlijk gaat er dan wat mis. Vonden Koos en Daan het vet om met deze nieuwe Spider-Man aan de slag te gaan? Je komt erachter in de premium review.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch