Menu Premium
Loading...

Marvel’s Avengers Review – Kopen, budgetbak of slopen?

09/09/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De superheldenfilms hebben momenteel een kleine pauze genomen van onze bioscopen, maar gelukkig is daar dan nog Marvel’s Avengers om onze superheldenlust te vullen. Na de samenkomst van onze welbekende groep superhelden op het grote scherm, is het eindelijk ook de beurt voor de gamers om samen te komen en de rollen van superhelden te vervullen. Met een rooster bestaande uit onder andere: Captain America, Iron Man, Thor en natuurlijk de overige Avengers zijn er genoeg opties voor jou om de rol te vullen van jouw favoriete superheld! Maar hoe voelt het om de rol van een van deze superhelden uit dit beroemde ensemble op je te nemen? Koos en Jelle vertellen het jullie in de Marvel’s Avengers Review!

Is Marvel’s Avengers een welkome verrassing?

Voorafgaand aan de launch van de game waren er veel gemixte reacties over Marvel’s Avengers. Sommige mensen waren niet helemaal tevreden over hoe de superhelden eruit zagen en klonken in de eerste trailers. Er kwamen vooral lauwe reacties naar buiten. Ook na het uitkomen van de Beta hielden de reacties niet bepaald over. En dat gevoel deelden we op de redactie. Maar natuurlijk kan je pas echt je mening naar buiten brengen als je het hele product hebt gespeeld. En gelukkig is hier nu de mogelijkheid voor! Blijkt de game toch te zijn geworden waar mensen bang voor waren? Of is Marvel’s The Avengers een hele welkome verrassing?

Crystal Dynamics kiest voor het Destiny model

Speel solo of samen met een groep van 4 man door het verhaal van Marvel’s Avengers. Met natuurlijk een groeiend roster aan superhelden, waardoor je niet vast zit aan de huidige groep. Vooral de toekomst ziet er goed uit. Zo is Hawkeye al bekend gemaakt en wordt Spider-Man aan de game toegevoegd als je tenminste een Playstation 4 bezit. Spreekt het huidige roster jou dus niet aan? Wees niet getreurd, er komen dus meer superhelden aan. Maar dan moet de basis gameplay natuurlijk wel goed zijn. Of dat het geval is, vertellen Jelle en Koos jou deze review  van Marvel’s Avengers!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch