Menu Premium
Loading...

Marvel’s Avengers Preview: “Bombastische superhero game”

15/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hier op de redactie zitten Jelle en Skate er klaar voor om in een aantal warme superheldenpakken te kruipen. Ze doen dit in een gloednieuwe titel. Marvel’s Avengers is namelijk eindelijk gearriveerd als beta versie. Uiteraard zijn Jelle en Skate flink aan de slag gegaan met deze superhero game. Op de E3 van afgelopen jaar viel het allemaal nogal tegen. Te casual, en characters die niet echt leken op die uit de films. Is er in de tussentijd wat veranderd? Wat voor game is het geworden? Recht-toe-recht-aan actie of diepgaande RPG? Je ziet het in deze preview van Marvel’s Avengers.

Up to four superheroes

Intussen is Marvel’s Avengers uitgegroeid tot een van de heetste series, wat nogal toepasselijk is met de momenteel bizar hoge temperaturen buiten. En dus bleef een, voor dit weer, bizar grote playerbase het afgelopen weekend binnen om de beta te kunnen spelen. Nieuwe ventilatiesystemen werden aangeschaft en de koude handdoeken lagen al klaar. De beta stond zowel solo als 4 man co-op toe. En Miss Marvel was speelbaar.

Biedt Marvel’s Avengers meer dan alleen hard gebeuk?

De beta begint met een heerlijke A-day mission die al eerder te zien was in eerdere gameplay trailers. Deze actie gaf veel mensen het idee dat de game vooral veel simpele actie zou brengen rond een aantal ietwat overpowered superheroes. Maar Jelle en Skate kwamen er tijdens de beta achter dat die veronderstelling bijgesteld dient te worden. De twee leek het Hack & slash gedeelte veel verfrissender dan voorheen. Dan moet je denken aan tanks met ontzettende harde klappen in elkaar beuken terwijl er een uitgebreid perk systeem is om jouw krachten verder te vergroten. Maar alleen actie is niet genoeg. Zit er een tof verhaal in en hoe wordt dat verhaal verteld? Hoe zit het met het customizen van de karakters? Of heb je daar geen invloed op? En zo zijn er vele vragen die de twee heren in deze preview dienen te beantwoorden.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch