Menu Premium
Loading...

Marvel’s Avengers Premium Review: “Een game met een identiteitscrisis”

08/09/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben er even op moeten wachten, een paar uitstellertjes moeten slikken, maar daar is ie dan: Marvel’s nieuwe superhero titel ‘Marvel’s Avengers’. Ready to go en vers in de schappen. Hoogste tijd om onze eigen superhelden op de redactie direct op de game te zetten en een review te maken van Marvel’s Avengers. Want wie zouden dat beter kunnen dan die twee. Jelle en Koos hebben de afgelopen dagen hun tanden vastgebeten in de nieuwe game van Square Enix. Een spel waar Emiel ooit ook nog een dikke maand aan meegewerkt heeft. Maar dat terzijde. Hoe is het de twee bevallen? De beta van Marvel’s Avengers werd nu niet al te best ontvangen en ook in het eerdere voortraject waren er vele twijfels. Te casual, te weinig gelijkend op de echte Avengers, etc. Hoe is het eindproduct geworden? Jelle en Koos gaan er een flinke Premium boom over opzetten.

Het ultieme Hulk gevoel of slap sloopwerk

Een van de belangrijkste punten waar op gelet wordt, is in hoeverre de game trouw is gebleven aan de films. We weten dat de Hulk in de game zit en dat hij alles bruut kan slopen met zijn overdadige spierbundels. Maar hoe zit het met de andere karakters die vaak veel subtielere super powers hebben? En hoe zit het met de diversiteit van de gameplay? Voelt het vechten aan als een standaard hack & slash achtige game of kun je acties echt op verschillende manier oplossen?

Marvel’s Avengers were born ready

Het is altijd gewaagd. Een game maken die gebaseerd is op een commic en waar een aantal zere goede films van gemaakt zijn. Je gaat al snel vergelijken. De Avenger’s franchise is bovendien behoorlijk diepgaand met vele rijke karakters en verhaallijnen. Heeft developer Chrystal Dynamics dat allemaal in de game weten te verwerken of zijn er keuzes gemaakt? Keuzes die Jelle en Koos mogelijk niet bevallen. Je ziet en hoort het in deze uitgebreide Premium review.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch