Menu Premium
Loading...

Mario + Rabbids Sparks of Hope Review: Kopen, budgetbak of slopen?

20/10/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Laten we de tekst bij deze review van Mario + Rabbids Sparks of Hope openen met de altijd lekker luchtige pr-taal van Nintendo: ‘Vorm een team met Mario, Luigi, prinses Peach, Rabbid Peach, Rabbid Luigi en hun vrienden op een kosmische reis om een kwaadaardige entiteit te verslaan en je Spark-maatjes te redden. Verken de planeten in de Melkweg terwijl je mysterieuze geheimen en meeslepende quests ontdekt!’  Zeg nu zelf, we hadden de hernieuwde samenwerking tussen Ubisoft en Nintendo niet beter kunnen omschrijven. Boris en JJ installeerden de game op hun respectievelijke Switches en speelden met de maffe konijnen en de karakteristieke Nnmtendo-karakters. Wat vinden ze ervan? Je ziet en hoort het in de Mario + Rabbids Sparks of Hope review.

Een vrolijke Mario + Rabbids Sparks of Hope review

Een aantal weken terug reisden Huey en JJ af naar Parijs om daar voor het eerste met het tweede deel uit deze franchise te gaan spelen. En in de preview zag je dat beiden best te spreken waren over wat ze vier uur lang mochten aanraken. Hoe zit dat nu, nu Boris en JJ het hele weekend de tijd hebben gehad om de turn based actie tot zich te nemen. Was JJ nog steeds happy? Gaat Advanced Warfare-fan Boris deze game ook stuk spelen? Of viel het eindresultaat toch wat tegen? Ram op de Play knop en je krijgt het antwoord.

In turn-based games staat en valt alles met balans

In deze game draait alles om een turn-based gevechtssysteem waarin je om de beurt je moves maakt. Ubisoft heeft hier ten opzichte van het vorige deel wel enige veranderingen doorgevoerd. Zorgen die voor een toffer spel of hadden de twee liever het oude systeem behouden zien worden? Daarnaast kun je jouw helden op allerlei manieren versterken. Bijvoorbeeld met behulp van Sparks. Zorgt dat systeem voor een extra strategische mogelijkheden, of doet het er allemaal weinig toe? Alle antwoorden krijg je in deze video.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch