Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Huey avec JJ dans la Champs-Élysées (Roadtrip Extraordinaire)

24/09/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nu we eindelijk wat meer mogen reizen, gaan we ook proberen om naast de Premiumvision afleveringen meer content van buiten de redactie te gaan brengen. We zijn druk bezig met de eerste editie van GK Extra en nu verblijden we jullie met een roadtrip van het illustere duo Huey en JJ. De twee heren pakten de trein naar Parijs om daar een nieuwe editie van Mario + Rabbids te checken. Eén dag op en neer naar de hoofdstad van Frankrijk. Treintje in, treintje uit, studiootje in, studiootje uit. Je zou zeggen dat dit saaie stuff gaat opleveren. Maar dan ken je Huey nog niet. Die pakt de camera en begint gewoon te regisseren en te registreren. En dan gebeurt het volgende…

Een roadtrip met de Franse slag

Mario + Rabbids Sparks of Hope is een turn-based strategy adventure game die ontwikkeld wordt door Ubisoft in nauwe samenwerking met Nintendo. Het biedt een kruising tussen Nintendo’s Mario en Ubisoft’s Rabbids-franchises en is een vervolg op Mario + Rabbids Kingdom Battle. Gamekings was uitgenodigd om in het hoofdkantoor van Ubisoft, in Parijs, het spel te checken. Er was een klein probeem. De heren arriveerden veel te vroeg. En wat ga je dan doen? En, voor JJ heel belangrijk, was er wel genoeg te eten voor hem?

Hoe is de vibe in het hoofdkwartier van Ubisoft?

Verder kun je kijken naar de speelsessie van de twee, de setting waarin de preview werd gehouden en natuurlijk hun eerste impressie van de game. Opgenomen op het dak van Ubisoft Parijs omdat er in het gebouw zelf nergens opgenomen mocht worden. Top secret allemaal. Of wie weet wel om te voorkomen dat je Yves Guillemot in het wild tegen het lijf liep. Hoe de reis is verlopen ga je zien in deze roadtrip, genaamd ‘Huey avec JJ dans la Champs-Élysées.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch