Menu Premium
Loading...

Mario Kart Tour Review: “Eindelijk kunnen we de game aanraden”

15/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mario Kart Tour is al een behoorlijke tijd uit op de mobiele telefoon. En, laten we eerlijk zijn, een van de grootste en meest bekende franchises van Nintendo leek er ook echt voor gemaakt. Ga maar na. Korte, simpele en uitermate funny gameplay die je op elk moment van de dag kan en wil spelen. Liefst tegen andere, levende mensen. Want de pest-factor is mega in het spel. Helaas donderstraalde Nintendo in de valkuil die free to play heet en overlaadde de game met microtransactions en veels te dure abonnementen. De structuur van de game werd zelfs op de schop genomen met een puntensysteem.

Mario Kart zonder multiplayer is geen Mario Kart

En als klap op de kleurrijke vuurpijl was er geen multiplayer. Hoe dan? Mario Kart zonder multiplayer. Dat is als een biertje dat lauw geserveerd wordt. Het kan, maar echt lekker is het niet. Door al deze issues waren we bij Gamekings niet onverdeeld gelukkig met het spel. En dat deed pijn, want Mario Kart gaat ons nauw aan het hart.

Wat is er allemaal gratis bij de multiplayer?

Aan die ellende lijkt nu een einde te zijn gekomen met de update die de multiplayer aan het spel toevoegt. Even (gratis) downloaden en je kunt eindelijk de hele wereld laten zien hoe een kart bestuurd en hoe je een bananenschil op de juiste plek op de baan dropt. Daan en JJ zetten het spel weer op hun mobiel en gingen de strijd aan. Werkte het allemaal soepel? Was de multiplayer identiek aan de Switch versie? En wat was gratis en wat niet? Want we gaan er vanuit dat Nintendo nog steeds geld wil verdienen. En tot slot, kun je lokaal snel een potje tegen elkaar opstarten. Je ziet het allemaal in deze fleurige, kleurige en vooral opgewekte review van de langverwachte multiplayer-mode van Mario Kart Tour.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch