Menu Premium
Loading...

Crap 2019: Anthem, Crackdown 3 en Mario Kart Mobile

25/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is natuurlijk niet alleen maar rozengeur en maneschijn in 2019. Er waren ook games die niet zo goed waren, zoals Anthem en Crackdown 3. En laat JJ, Koos en Daan daar dus net een item voor hebben. Anthem, Crackdown 3 en Mario Kart Mobile worden besproken. Maar er is nog veel meer crap om te bespreken.

De launch van Anthem

Waarschijnlijk herinner je nog wel het moment dat Anthem voor het eerst in beeld kwam. Dat moment, en eigenlijk alle momenten daarna, was iedereen extreem onder de indruk van hoe de game eruit zag en wat voor potentie deze game had. EA heeft die potentie echter niet waar kunnen maken. In tegendeel zelfs. Vanaf de launch waren er al bizar veel problemen. Dat de game er mooi uit zag ok, maar alles daaromheen werkte voor geen meter. Sindsdien zijn er wel wat aanpassingen gedaan, maar de game lijkt na een paar maanden al dood te zijn en nooit meer opnieuw op te gaan staan.

Mario Kart Tour Mobile

De game kwam zo’n beetje op hetzelfde moment uit als Call of Duty Mobile. Maar Mario Kart Tour was een stuk minder succesvol. Zowel qua aantal spelers als qua gedoe rondom de game zelf. Want de microtransactions vielen bij veel mensen alles behalve goed. Nu vallen microtransactions meestal niet zo heel erg goed (bij wie dan ook), maar zeker in dit geval is het nogal controversieel. Het is namelijk een game die families en kinderen veel spelen. En om daar in game nou geld van af te pakken, tja…

Wat was voor jouw de grootste crap uit deze video? En wat was ├╝berhaupt de grootste crap van 2019? En wat voor games denk jij dat er nog uit de dood zullen herrijzen? Laat het weten in de comments hieronder en antwoord op de hierboven gestelde vragen!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch