Menu Premium
Loading...

Little Nightmares 2 Let’s Play: Tijd voor een duister avontuur

14/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zijn deze week lekker aan het gamen geslagen bij Gamekings. We hebben nog steeds te maken met de problemen veroorzaakt door het hoeveelheid sneeuw en ijs op en langs het spoor. En dus, omdat we vanwege de pandemie ook met kleine teams werken, moesten we af en toe improviseren. Maar wees gerust, we zijn bij Gamekings zeer snelle denkers, en kwamen steeds heel gauw tot leuke oplossingen. Zo gaan Jelle en Daan in deze video hun handen leggen op Little Nightmares 2. Hoe bevalt deze griezelige puzzle-platformer de twee heren? Daar kom je achter in de Little Nightmares 2 Let’s Play.

Even sterk als zijn voorganger?

Little Nightmares 2 komt vier jaar uit na zijn voorganger, Little Nightmares. Little Nightmares werd toentertijd gezien als één van de beste puzzle-platformers van dat moment. Nu is het aan het vervolg om even goed te scoren als zijn voorganger. En hoewel dit natuurlijk geen review is, zijn eerste impressies ook belangrijk. Vandaar dat Jelle en Daan kijken of de eerste minuten van Little Nightmares 2 even sterk aanvoelen als die van zijn voorganger.

Een spannend avontuur

In Little Nightmares 2 speel jij als Mono. Een jongetje die vast zit in een wereld die aangetast is door het geheim van een toren. Maar Mono is niet de enige character in deze wereld. Zo heeft hij namelijk Six, de main character van Little Nightmares, als zijn gids. Het is aan jullie tezamen om de geheimen van de toren te achterhalen en Six te redden van een duister lot. En wie denkt dat dit een simpele klus gaat zijn, die heeft het goed mis. Jij zal je een weg moeten banen langs de vele gevaren die zich in de wereld bevinden. Slagen Jelle en Daan erin zich veilig door de wereld van Little Nightmares 2 te banen? Daar kom je achter door op die play button te drukken. Het is de Little Nightmares 2 Let’s Play.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch