Menu Premium
Loading...

Like a Dragon: Ishin! Review: Kopen, budgetbak of slopen?

22/02/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings hebben we een aantal fervente Yakuza-fans rondlopen. De mix van martial arts, Japanse setting, harde actie en de af en toe lekker weirde humor bevalt hen enorm. Jasper en Skate behoren tot die groep. Logisch dus dat ze verheugd reageerden toen JJ hen de review codes van Like a Dragon: Ishin! toeschoof. Een spin-off van de Yakuza serie. Een week lang gingen beiden met het spel aan de slag en in de studio deden ze verslag van hun belevenissen. Click dus snel op de Play button en hoor wat ze te zeggen hebben over deze game van Sega in de Like a Dragon: Ishin! review.

Like a Dragon: Ishin! review: Is deze game net zo tof als de Yakuza-delen?

Like a Dragon: Ishin! gaat verder waar zijn Japanse voorloper uit 2014 was gebleven. Het Kioto uit de jaren 1860 gaat gebukt onder pittige maatschappelijke ongelijkheid en één samoerai besluit een zoektocht op te starten naar gerechtigheid. Hij wil de geschiedenis voorgoed veranderen. Een nobel streven, dat hij niet zonder slag of stoot zal bereiken. En gelukkig maar, anders was er geen hol aan natuurlijk. Jij speelt Sakamoto Ryoma en reist dus af naar Kioto om de moordenaar van je vader op te sporen, jouw eigen naam te zuiveren door jouw onschuld te bewijzen en jouw eer te herstellen. Daarmee breng je het samoerai-tijdperk ten einde en verandert de toekomst van Japan voorgoed.

Kies uit vier verschillende vechtstijlen

Hoe hebben de twee presentatoren de game ervaren? Bood het dezelfde door hen zo geliefde Yakuza-mix? Hadden ze iets met de gevechten in dit spel waarin ze met wat oudere vuurwapens aan de slag gingen en er geswitcht kon worden tussen vier verschillende vechtstijlen: Zwaardvechter, schutter, wilde danser en bokser. Was het spel misschien nog wel beter? Of juist een teleurstelling? Het antwoord ga je zien en horen in de Like a Dragon: Ishin! review.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch