Menu Premium
Loading...

Like a Dragon: Ishin! Preview: ‘Gaat de remake het niveau van origineel halen?

03/02/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is opnieuw Remake tijd. Like a Dragon: Ishin! is namelijk een remake van het origineel dat in 2014 uitkwam voor de PS3 en PS4. Een kleine negen jaar later is het tijd voor een een vernieuwde versie die uitkomt op de PS5, PC en Xbox Series X/S . Jasper is een fan van dit type game en mocht op pers-trip om een preview versie van het spel uit te proberen. Plek van handeling: Berlijn, duur van verblijf: twee dagen. Hoe het hem tijdens zijn allereerste trip afging dat zie je in de Premium video. In dit item gaat het over de game zelf. Wat vond hij van het spel in de uren dat hij er mee aan de slag kon? Yakuza games scoren bij Gamekings altijd erg goed. Is dit opnieuw een potentiele topper? Het antwoord ga je zien en horen in de Like a Dragon: Ishin preview.

Yakuza-games doen het goed bij Gamekings

Like a Dragon: Ishin! is een historische Yakuza-spin-off die zich afspeelt in een fictief Kyoto in 1860. De game richt zich anders dan de meest samoerai games op de relatief late periode waarin de samoerai juist verdwenen. Dramatiek gegarandeerd dus. Je kruipt in deze game in de huid van Sakamoto Ryoma. Hij reist naar Kyoto af om de moordenaar van zijn vader te vinden, zijn onschuld te bewijzen en jouw eer te herstellen. Want je weet het, de persoonlijke eer staat hoog in het vaandel bij Japanners.

Like a Dragon: Ishin preview: Hoe ver gaat Sega in de remake?

De game is een remake van het origineel uit 2014. Logisch dus dat Jasper wilde weten of er echt wat veranderd was aan het spel of dat het hier enkel een cosmetische ingreep betrof. We zijn in het verleden al te vaak gefopt. Je ziet en hoort het antwoord in de Like a Dragon: Ishin preview.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch