Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Like a Dragon: Ishin! Premium Preview (Road Trip)

02/02/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is opnieuw Remake tijd. Like a Dragon: Ishin! is namelijk een remake van het origineel dat in 2014 uitkwam voor de PS3 en PS4. Een kleine negen jaar later is het tijd voor een een vernieuwde versie die uitkomt op de PS5, PC en Xbox Series X/S . Jasper is een fan van dit type game en mocht voor de allereerste keer op pers-trip om een preview versie van het spel uit te proberen. Plek van handeling: Berlijn, duur van verblijf: twee dagen. Hoe ging hem deze eerste trip af? Een trip die hij alleen moest aangaan en waar hij dus de vlog camera moest bedienen. Lukte hem dat? Of was hij camera shy? Wat beleefde Jasper allemaal in de hoofdstad van Duitsland en natuurlijk, wat vond hij van de game? Yakuza games scoren bij Gamekings namelijk altijd erg goed. Alle antwoorden ga je zien en horen in de Like a Dragon: Ishin preview.

De allereerste perstrip van Jasper

Like a Dragon: Ishin! is een historische Yakuza-spin-off die zich afspeelt in een fictief Kyoto in 1860. De game richt zich anders dan de meest samoerai games op de relatief late periode waarin de samoerai juist verdwenen. Dramatiek gegarandeerd dus. Je kruipt in deze game in de huid van Sakamoto Ryoma. Hij reist naar Kyoto af om de moordenaar van zijn vader te vinden, zijn onschuld te bewijzen en jouw eer te herstellen. Want je weet het, de persoonlijke eer staat hoog in het vaandel bij Japanners.

Like a Dragon: Ishin preview: Hoe ver gaat Sega in de remake?

De game is een remake van het origineel uit 2014. Logisch dus dat Jasper wilde weten of er echt wat veranderd was aan het spel of dat het hier enkel een cosmetische ingreep betrof. En zorgde het bezoekje aan het samoerai museum in Japan voor extra inspiratie en zin om de game te gaan spelen?  Je ziet en hoort het allemaal in de Like a Dragon: Ishin preview, inclusief alle beelden van de road trip.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch