Menu Premium
Loading...

Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name Review

08/11/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

De uitgebreide Premium versie van Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His name vind je hier. Eén extra presentator, meer info, meer discussie en meer beeld.

We houden op de redactie van de Yakuza-franchise. De nogal aparte story lines en de volvette Japanse whoop ass actie doen het goed bij presentatoren als Daan, Jelle en Skate. Skate mocht het nieuwste deel uit de serie spelen. We hebben het hier over Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name. Skate krijgt in deze Premium review gezelschap van Huey die nog niet eerder een Yakuza-game uitprobeerde, maar wel open stond voor het experiment. Benieuwd of er verschil van mening was tussen de fan en de n00b? Check dan snel de Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name review.

Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name review: Nog een GOTY?

Like a Dragon: The Man Who Erased His Name is een action-avonture zoals alleen Ryu Ga Gotoku Studio die weet te produceren. Het spel komt uit op de PS4, PS5, PC, Xbox One en Xbox Series X/S en is vanaf dag 1 op Game Pass te spelen. We hebben hier te maken met een spin-off van de Like a Dragon-serie. De game speelt zich af tussen de gebeurtenissen van Yakuza 6: The Song of Life, Yakuza: Like a Dragon en Like a Dragon: Infinite Wealth. Je gaat aan de slag met de originele held van de serie, Kazuma Kiryu. Hij gaat als geheim agent op avontuur in Osaka en Yokohama.

Ryu Ga Gotoku Studio staat bij ons in hoog aanzien

Skate geniet met volle teugen van alles wat de Ryu Ga Gotoku Studio aanraakt. Grote kans dat hij dus genoten heeft van het spel. Maar hoe zit het met Huey? Hij houdt van de Japanse cultuur, whoop ass films en gekkigheid. Dan zou hij dit dus moeten kunnen appreciëren. Maar is dat ook zo? Je ziet en hoort het in deze video.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch