Menu Premium
Loading...

Premium Let’s Scroll Playstation Now

13/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

O jawel! JJ is vastberaden om de toekomst van game distributie te onderzoeken. Een tijdje geleden had hij samen met Daan gekeken naar het aanbod van de game streaming service van Xbox in Let’s Scroll Xbox Game PassNu is het de beurt aan Playstation Now om door de vleeskeuring heen te gaan. Samen met game connaisseur David kijkt JJ naar Let’s Scroll Playstation Now.

Zit er wel genoeg kwaliteit tussen om waar voor je geld te krijgen?

De game stream service van Playstation is in principe een slimme manier van Sony om de back catalogus aan de man te brengen en daar weer een aardig zakcentje aan te verdienen, Met een stabiele internetconnectie heb je via deze dienst toegang tot meer dan 500 games. Er zitten zeker een paar toppers tussen. Uiteraard zit er ook een hoop bagger tussen, maar dat is inherent aan een streaming service met honderden games promoten. De vraag is of er genoeg kwaliteit tussen zit om waar voor je geld te krijgen. Vergeleken met Xbox heeft Playstation wel vettere exclusives, maar Playstation Now is €7,- p.m. duurder. Als je moest kiezen, voor welke van de twee streaming service zou jij dan gaan?

Playstation Now bestaat al een tijdje, maar er zijn nu ook PS4 titels als Tropico 5 en God of War 3 toegevoegd. Niet de nieuwste games, maar wie weet kan je over een paar jaar op de releasedate een game via de stream spelen. Klinkt goed toch? Het wordt dan wel het zoveelste abonnement dat je naast Netflix, Spotify, PS PLus, Xbox Live en al je andere favoriete content leveranciers.

Is dit de toekomst van hoe games gedistribueerd worden? Heeft Playstation Now games die je wilt spelen? Schuif aan en zie hoe  David en JJ het koren van het kaf scheiden in Let’s Scroll Playstation Now.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch