Menu Premium
Loading...

Let’s Scroll Xbox Game Pass

12/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ en Daan hebben iets leuks om te testen. De Xbox heeft een zooi aan game uit hun game catalogus beschikbaar gemaakt via de Xbox Game Pass. De service is een Netflix achtig iets, waar je ook games kan downloaden. Beetje als Playstation Now dus, behalve dat je je harde schijf nu ook kan volgooien met oude games. De mannen zijn erg benieuwd en scrollen door het hele aanbod heen in Let’s Scroll Xbox Game Pass.

Soms blijft de herinnering aan een toffe game beter als je hem niet opnieuw opstart

Streamen is de toekomst en als je een beetje bij de tijd bent, het heden. Netflix gaat hard, Paystation Plus probeert de back catalogus aan de man te brengen en bijna elk media bedrijf probeert een vinger in de pap te krijgen. Nu is het de beurt aan Xbox om vernieuwing in dit hele concept aan te brengen, want ook zij stellen een hele back catalogus beschikbaar via de Xbox Live Pass. Wat hier anders aan is dan de Playstation  Now service, is dat je games ook daadwerkelijk kan downloaden en dus kan bewaren om op elk moment dat je daar behoefte aan hebt te spelen.

De grote vraag is natuurlijk… Hebben we dit nodig? Soms blijft de herinnering aan een toffe game beter als je hem niet opnieuw opstart en verdrinkt in de irritatie aan de krakkemikkige besturing en de gedateerde graphics. Soms ook niet natuurlijk. Sommige games zijn zo tijdloos en classic dat het geen moer uitmaakt of de controls niet helemaal werken op de manier die we allemaal nu kennen. Classics als X-Com zijn bijvoorbeeld niet echt games waar je beter presteert door een sterk staaltje controllerskills te tonen.

Kom kijken wat Xbox te bieden heeft in hun gloednieuwe service. JJ & Daan gaan flink aan de scroll door de catalogus in Let’s Scroll Xbox Game Pass.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch