Menu Premium
Loading...

Let’s Play Sonic Mania

16/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog niet zo lang geleden kwam Gamekings al met een Sonic-item in het kader van zijn 25e verjaardag. Koos en Emiel namen je mee op een nostalgische reis naar de jaren ’90. Destijds gold Sonic als het grote gezicht van Sega, een partij die met de Dreamcast toen nog gezien werd als een grote speler binnen de gamesindustrie. De 25e verjaardag van de bekendste blauwe egel ter wereld wordt door de uitgever zelf gevierd met de release van Sonic Mania. Deze game moet de speler het oude ‘gevoel’ van de razendsnelle Sonic-gameplay laten herbeleven. Uiteraard is het maar zeer de vraag of dit goed gelukt is. Sonic Mania zal, voordat het van een succesvolle release kan spreken, het kritische oordeel van Gamekings moeten ondergaan. In dat kader nemen Skate en Emiel de game in deze let’s play onder handen. Benieuwd naar hun bevindingen? Check dan nu deze Let’s Play Sonic Mania!

Oplopende frustratie bij Skate en Emiel

Sonic wordt al sinds jaar en dag vergeleken met Mario. Niet zo gek, want Sega’s parel is ontstaan vanuit het verlangen om met een tegenhanger van Nintendo’s Super Mario te komen. Vele brainstormsessies hebben uiteindelijk geresulteerd in de succesvolle ‘geboorte’ van Sonic The Hedgehog. De platform-gameplay doet eveneens denken aan de aloude Mario-games. Echter, de intense snelheid die de Sonic-games al sinds jaar en dag kenmerkt maakt dat niet iedereen de spellen even goed kan waarderen. Dit heeft in veel gevallen te maken met de nadrukkelijk aanwezige moeilijkheidsgraad. Ook Skate heeft in dit item moeite met het overleven van de vele levels.

De game oogt als een remaster, dus zou je zeggen dat er weinig verrassingen kunnen worden verwacht. Echter, niets is minder waar, want Sonic Mania bevat voor het grootste gedeelte nieuwe content. Wat is jullie gevoel bij Sonic Mania? Ben hij een Sonic-fan of heeft de serie je nooit echt aangesproken? Laat je horen in de comments onder deze Sonic Mania Review!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch