Menu Premium
Loading...

Let’s Play Snowrunner: Mudrunner maar dan in de sneeuw

30/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

We kennen natuurlijk wel de game Mudrunner, de game waar je in grote trucks dwars door de zwaar terrein heen moet banjeren om contracts te completen. Snowrunner is gemaakt door is gemaakt door de developers van Focus Home. Er is veel vernieuwd in deze game en Jelle is daar lekker op los gegaan. Raggen door de sneeuw¬† om zijn contracts te behalen. Je ziet het in deze Let’s Play van Snowrunner.

Wat is Snowrunner?

Het grootste verschil tussen Mudrunner en Snowrunner zit hem natuurlijk al in de naam. De ene game zit vol met modderige wegen, en de ander vol met sneeuw. Maar er zijn nog wel wat andere details die anders zijn tussen de 2 games. Naar mate je verder komt in de game krijg je toegang tot 40 krachtige wagens die je kan upgraden en Customizen naar jou smaak waarmee je een realistische terrein wagen simulatie ondergaat. Rij bijvoorbeeld in auto merken zoals: Ford, Chevrolet en Freightliner, en ontdek de weide omtrek van deze Sneeuwige open wereld.

Een goede bezigheids-terapie tijdens de quarantaine

Voor mensen die zich helemaal kunnen verliezen in een game, is dit echt de game voor jou. In Snowrunner ben je best wel lang onderweg van punt a naar punt b, dat komt door de barre weersonstandigheden waar je je in bevind. In de dichte sneeuw is het nogal moeilijk vooruit komen, dus je bent zonder moeite wel even flink wat minuten zoet met het rijden. Mensen zoals Jelle bijvoorbeeld. Hij is precies 1 van die mensen die heerlijk kan relaxen in zo’n game, en zonder moeite zich een paar kan vertoeven. Heerlijk rond rijden in je truck, en tussen door lekker wat contracts doen waardoor je steeds meer geld verdient voor nieuwe trucks. Ben jij ook zo iemand als Jelle, check dan snel deze relaxende Let’s Play.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch