Menu Premium
Loading...

Let’s Play Mud Runner: Ouderwets raggen

11/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het gamesnajaar is keihard aan de gang. Games als Assassin’s Creed Origins, Super Mario Odyssey, Wolfenstein II: The New Colossus en Star Wars: Battlefront II(niet doorvertellen) slurpen onze aandacht. Toch willen we zo nu en dan ook de wat kleinere games van deze wereld aandacht geven. Vandaag is het de beurt aan Mud Runner. De game van ontwikkelaar Spintires is er een van ouderwets hard raggen. Dat kan je wel overlaten aan twee waaghalzen als JJ en Jelle. Toegegeven, JJ beschikt niet over een rijbewijs, maar Jelle zijn minion annex truckers outfit maakt dit gemis aan ervaring meer dan goed. Benieuwd hoe de heren het ervan afmaken? Check nu Let’s Play Mud Runner: Ouderwets raggen!

Jelle weet wel raad met de trucks in Mud Runner

Ondanks dat JJ niet dagelijks op de overvolle Nederlandse snelwegen te vinden is, gaat hij in deze let’s play met frisse moed aan de slag in Mud Runner. Hierin betreedt hij de digitale wegen van de game. Het ronken van de motoren klinkt ook JJ als muziek in de oren. Wat weinig mensen weten is dat Jelle opgegroeid is een klein dorp in Noord-Holland. Hier was de creatiefste man van de redactie omgeven door boerderijen. Zodoende is hij gewend aan de geur van ronkkende motoren gemengd met verbrand gras. In deze let’s play gaat hij bekijken of hem het raggen met voertuigen net zo goed afgaat, als dat vroeger het geval was. Mud Runner is vanaf heden uit voor PlayStation 4, pc en XBOX One.

Hebben jullie Mud Runner gecheckt? Zo ja, wat was jouw indruk? Laat je horen in de comments onder deze Let’s Play Mud Runner: Ouderwets raggen!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch