Menu Premium
Loading...

Let’s Play Scott Pilgrim vs. the World: The Game – Old scool vermaak

28/01/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ook dit jaar willen we af en toe ook ietwat kleinere games aan onze community tonen. Omdat een game ons intrigeert, iemand enthousiast maakt of door velen aangevraagd wordt. We gaan dat niet perse via een review doen, maar via bijvoorbeeld een Let’s Play. Dan zie je ook wat er gebeurd. Vandaag hebben we zo’n voorbeeld. Scott Pilgrim vs. the World: The Game. Een game die allerhande herinneringen aan het verleden oproept. Jelle en Koos zitten klaar om er eens lekker op los te rammen. Benieuwd hoe ze dit afgaat? Daar kom je achter in de Scott Pilgrim vs. the World: The Game Let’s Play.

Scott Piglim vs. The World in een nieuw jasje

De afgelopen paar jaar werden gedomineerd door remakes en remasters. En jawel, ook Scott Pilgrim vs. The World: The Game is er daar één van. Het origineel kwam uit in 2010 en natuurlijk is het dan nodig om een de game in een nieuw jasje te stoppen. Vandaar dat er op 10 september 2020 werd aangekondigd dat Scott Pilgrim vs. The World opnieuw in de winkels zou komen te liggen. Maar wat maakt deze Complete Edition, nou precies complete? Behalve dan dat het zowel de originele game als alle oorspronkelijke DLC’s bevat:

  • Knives Chau
  • Wallace Wells

Maar biedt de game daar buiten om ook nog genoeg nieuwe ervaringen? Of zitten we vergane glorie te spelen. Jelle en Koos nemen een kijkje.

Er lekker op los beuken

In Scott Pilgrim vs. The World is het de bedoeling dat jij, alleen of samen met je vrienden, het opneemt tegen de League of Evil. Maar met wie doe je dit? De game heeft meerdere characters waar jij je handen op kan leggen, zoals: Scott Pilgrim himself, Ramona Flowers, Stephen Stills, Knives Chau en nog veel meer. Iedere character heeft zijn eigen vaardigheden waardoor jij als speler kan kijken welke jou het beste bevalt. Zoals hierboven al vermeld hoef je dit niet alleen te doen. Zo kan je via local en online coöp samen spelen met 3 anderen. In deze Lets’ Play gamen Jelle en Koos met z’n tweeën. En hoe dit hun afging… dat zie je dus in de Scott Pilgrim vs. the World: The Game Let’s Play.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch