Menu Premium
Loading...

Puyo Puyo Tetris 2 Let’s Play: Blijven de controllers heel…

17/01/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Iedereen houdt van Tetris. Het is een van die games die ongeacht hoe oud je bent, wanneer je bent begonnen met gamen of waar je het op speelt, je kent het spel en je weet meteen wat je moet doen. JJ is de grootste Tetris fan op de redactie, vandaar dat hij klaar is gaan zitten om zijn skills aan het werk te zetten. En dat doet hij niet in zomaar een spel… Dat doet hij in Puyo Puyo Tetris 2. Het is tijd voor de eerste let’s play van 2021: de Puyo Puyo Tetris 2 Let’s Play.

Tetris is deel van JJ’s leven

JJ is een gigantische fan van Tetris. Hij noemt zichzelf gekscherend de ongekroonde Tetris koning van Nederland. Omdat hij de GameBoy versie ‘uitspeelde’. Oftewel, hij was nog niet ‘af’, maar de score kon in cijfers niet hoger. Er zijn ook weinig games waar JJ zen van wordt. Tetris is er een van. Als ie in de flow zit of misschien zat, dan kon ie tientallen minuten achter elkaar door gaan. Maar… als je iets beweert, dan moet je het ook kunnen bewijzen. En dat probeert hij nu in Puyo Puyo Tetris 2. Puyo Puyo Tetris 2 mixt Puyo Puyo met Tetris. Snap je het nog? Puyo Puyo Tetris 2 biedt ook meerdere manieren aan om de game te spelen, zoals de Adventure mode, Solo mode, Multiplayer en nog veel meer. Wekt het dan nog voor JJ? Is het genoeg Tetris..

Puyo Puyo Tetris 2: ‘ Een van de wreedste games op de PS5’

Als je kijkt naar de termen ‘ wrede games’ en ‘ Next-Gen consoles’  gebruikt, dan verwacht je niet zo snel bij Puyo Puyo Tetris 2 aan te komen. Dan denk je eerder aan een Miles Morales of een Demon’s Souls. Maar voor JJ is Puyo Puyo Tetris 2 toch echt het leukste wat ie tot die tijd gespeeld heeft op de PS5. Is de man nog wel sane in zijn hoofd? Daar kom je achter in de Puyo Puyo Tetris 2 Let’s Play.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch