Menu Premium
Loading...

Hoe Let’s Play PlayStation Now leidde tot ruzie op de redactie (deel 1)

02/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit had een normaal, snappy item moeten worden over de pas geleden ‘opgefriste’ service van PlayStation, PlayStation Now. Maar niks is of gaat normaal bij Gamekings. En dus ook dit item niet. De eerste sessie met Koos en Jelle kende een technisch probleem (PlayStation sprong naar WiFi en dat is niet echt een faire test voor PlayStation Now). En toen Boris en JJ vervolgens een nieuwe versie van het item opnamen, verschilden hun mening zo van die van de twee ‘jonkies’ dat ze de studio boos binnen stormden. Met een complete chaos tot gevolg.

Gladde reviews kun je overal vinden

We hadden natuurlijk een nieuwe versie kunnen opnemen, maar dat is niet des Gamekings. Gladde reviews kun je overal vinden. Wij doen iets anders. En dat is vol passie onze eigen meningen uiten en verdedigen. En omdat iedereen bij ons weer een eigen mening en egootje heeft, clasht dat wel eens. Maar dat maakt Gamekings tof en dus laten we het ongecensureerd zien. Fuck it dan maar. Dan maar wat puinhoop in beeld.

In het tweede deel Let’s Play PlayStation Now ontspoort de boel goed

In het eerste deel doet JJ de inleiding waarna Koos en Jelle aan de slag gaan met PS Now. Het item was Koos zijn idee omdat hij zag dat Xbox Game Pass veel positieve aandacht kreeg, maar dat PS Now met een prima inhaalslag bezig was. En omdat hij een punt had, zette JJ de Let’s Play van PS Now in het opnameschema. Waarna alles vol in de soep draaide met deze twee items als gevolg. Deel 1 is voor iedereen. Alle info die je nodig hebt om PS Now goed te kunnen inschatten, zit er in. Het tweede deel, waarin alles ontspoort, is een lekkere, onverwachte weekend-bonus voor onze Premium Bazen. Bij elkaar dik anderhalf uur fijne old school Gamekings-footage, raw en uncut .

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch