Menu Premium

Microsoft kondigt abonnementservice Xbox Game Pass aan

Maarten van Steijn 01/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Microsoft heeft iets nieuws aangekondigd, namelijk de Xbox Game Pass abonnementsservice. Met dit lidmaatschap krijg je beperkt toegang tot een groeiende catalogus aan Xbox One en Xbox 360 backwards compatible games. Over het algemeen zijn deze titels vooralsnog arcade games, maar Microsoft heeft al een aantal grotere titels in het verschiet liggen, onder andere Halo 5: Guardians, Gears of War Ultimate Edition en Fable 3.

Hierbij moet gezegd worden dat de service nog in de kinderschoenen staat en voor nu alleen nog voor geselecteerde Xbox Inside leden beschikbaar gesteld is. Wel is bekend dat later dit voorjaar de brede community toegang zal krijgen tot deze dienst. In Nederland moet de dienst ook in het voorjaar uitgerold gaan worden. Een specifieke datum hiervoor is nog niet bekend.

Mocht jij één van de gelukkige zijn die hiervoor uitgenodigd is, vergeet dan niet dat bijvoorbeeld de interface nog wat aangepast kan gaan worden, er nog een vrij beperkte catalogus is, er nog een aantal bugs te vinden zullen zijn en sommige features nog niet beschikbaar zijn. Er zullen op het moment grofweg rond de 20 titels te downloaden zijn.

Xbox Game Pass is gisteren live gegaan. Zie jij dit type abonnementsservice zitten en ga je er dan ook gebruik van maken dit voorjaar? Of sleep je jouw games liever op een andere manier binnen? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch