Menu Premium
Loading...

Let’s Play: JJ en Skate spelen Monster Energy Supercross – The Official Videogame 3

08/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd om voor ons een nieuwe, lekkere en vooral uitdagende game te gaan spelen. Het betreft dit keer Monster Energy Supercross – The Official Videogame 3. En als liefhebbers van race games en een lekker dosis uitdaging proberen JJ en Skate hun mannetje te staan in deze Let’s Play.

 Monster Energy Supercross – The Official Videogame 3

In de game-industrie wemelt het van de sequels. Bekendste voorbeelden zijn de (soms jaarlijkse) versies van games als FIFA, Assassins Creed en Call of Duty. Maar ook van race games komen er elk jaar weer nieuwe edities uit. Zo ook weer deze: Monster Energy Supercross – The Official Videogame 3. De Monster Energy Supercross-reeks staat bekend als een game waar je niet zomaar als beginnend speler door heen scheurt. En dat zul je, helaas voor Skate en JJ, geheid ook in deze Let’s Play zien. Maar we zijn eerlijk, een Let’s Play is voor ons een eerlijke weergave van hoe je het spel als gamer ervaart als je hem voor de eerste keer speelt.

De heren gaan met de careermodus aan de slag

In deze game zit weer een uitgebreide career modus, waar je jezelf als motorcross coureur gaat bewegen binnen de grote wereld van de Supercross. Naar mate de career vordert kun je jezelf aansluiten bij één van de bekende teams uit de Supercross zoals Kawasaki of Yamaha. Skate en JJ gaan hiermee aan de slag. Daarnaast is er ook de multiplayer modes aan waar je met de rest van de wereld door de modder kunt scheuren. Of je laat jouw creatieve geest los en duikt in de nieuwe Track Editor. Bouw de baan waar je altijd al van hebt gedroomd. En ga daarna voor de overwinning.

Skill game of Fun game?

Elke game heeft zijn eigen flow, zijn eigen manier van spelen. De ene game wordt gemaakt puur voor de competitieve spelers terwijl de andere game volledig open staat voor de casual gamer die vooral zijn vrije tijd besteed met het achter een beeldscherm zitten. Voor wie van de twee is dit spel geschikt. Skate en JJ gaan met Monster Energy Supercross The Official Videogame 3  en maken in woord en beeld overduidelijk wat het antwoord op deze vraag is.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch